2013. február 12., kedd

Rege a „piruló zarándok”-ról

Bár a fenti kifejezéssel Shakespeare, Rómeó ajkait illette, mégis ez ugrott be, amikor nézegettem az egykori szendét és ekkor..…. beindult Mrs. Andersen.

...Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban…….Harry Potter uralkodása idején ragyogni kezdett egy tündöklő csillagszemű fiúcska, akinek fénye elhomályosította még a tűz serlegét is. Akkoriban a pórnép Cedricnek nevezte. Haja úgy fénylett, mint a selyem, a szeme ragyogott, mint a drágakő és az arcbőre olyan hamvas volt, hogy rögtön kifújta az randa roxfordi jeges szél!
Pedig anyuci kenegette rá a Fidibusz balzsit…de mindhiába…
Teltek múltak az évek. A szülei azt gondolták….lassan felnő a mi fiunk, majdcsak elmúlik az a pír az orcájáról….. no meg jó lenne végre, ha benőne a feje lágyaaa!!...De mindhiába!
Aztán egy napon felkerekedett a kisherceg, hogy egy másik planétán új életet kezdjen…
És csodák csodája! Valóra vált az álma! Rátalált az arany tojást tojó tyúkra, aminek Fame volt a neve.(A nevezett jószág nagyon érzékeny a pletykákra és egy pillanat alatt elpusztulhat tőle!)

Úgyhogy már semmi, de semmi problémája nem volt, egyet kivéve…. továbbra is rettenetesen kipirult az arca!! Igaz már nem a szendeségtől, hanem a „komlóallegiától”.
A rege itt még nem ér véget, csak én fejezem be a mesémet. De, hogy a szende pír még mindig megvan egy bizonyító erejű videót hoztam, ami szemünk elé tárja, hogy hercegünk bizonyos helyzetekben továbbra is annyira zavarba tud jönni, mint Ádám anyák napján. 2.45-től látható a „csók árverés”-nek nevezett gyötrelem. Szerintem anno a skarlát betű tulajdonosának szenvedése és megalázása, wellness hétvége volt ehhez képest. Na, mindegy ez az én véleményem.

Itt az abszolút kedvencem. Külön köszönet Bielnek (aki sajnos eltűnt az utóbbi időkben) a Nouvelle Vogue-ért és Cannes-ért!


A mesémnek most van vége,
ki kell menni a zord télbe!
Mindenkinek szép napot!
Ne sok havat kapjatok!
moncsi
    

10 megjegyzés:

  1. Hehe, lepipáltok folyamatosan. És most irigy vagyok. Én ilyeneket akkor sem tudok írni, ha akarok. Moncsinak meg naponta csípőből. Na, megyek, bámulászom iruló-piruló gyöngyvirágomat.

    VálaszTörlés
  2. MOncsíííí! :) Felvidítottad a reggelememet. Köszi! :)

    VálaszTörlés
  3. XDDDDDDDDDDDDDDDD
    imádom, moncsi ;)
    Köszönöm!!!

    VálaszTörlés
  4. Fergeteges volt! XDDDDDD
    Imádtam! ;)
    <333

    VálaszTörlés
  5. köszi moncsi!a cannes-i Rob nagyon aranyos:))még pirulósan is..
    pirulás előtt befigyel egy félfinom tüsszentés(without handkerchief)

    VálaszTörlés
  6. Emelem kalapom a szerkesztők legjobbika előtt! :) Szerintem ebben a többi szerk.lány is egyetért velem!

    VálaszTörlés
  7. Uram-Atyám!

    Ez valami fergeteges volt! Majd belefúltam a kávémba, a kollégáim meg érdeklődve merednek rám, hogy kell-e mentőt hívni szerény személyemhez, mert jelenleg . . . na jó inkább hagyjuk! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Heni voltam

    VálaszTörlés
  8. Moncsi! Ez a bejegyzés az első jó dolog, ami velem történik a mai nap! Köszönet érte!

    VálaszTörlés
  9. Majd leborultam a székről a munkahelyemen, úgy röhögtem. :)) Köszönöm Moncsi, hogy felvidítottál!

    VálaszTörlés
  10. Örülök, hogy tetszett,örülök, hogy láttalak benneteket! Olyan rég találkoztunk :)

    VálaszTörlés