2013. február 19., kedd

Sajtókonferencia a'la Bel Ami

Belecsapok a lecsóba és rögtön kérdezem: hogy tudtak ebből a jóképű Bel Ami-ból...

egy ilyen kopasz Bel Ami-t csinálni, mire jött a sajtókonferencia?

Persze mind tudjuk, miért lett ilyen kis kopaszka a bemutatóra, de hát a kettő között kottázni lehet a különbséget, a hajvágógépet meg egye meg a fene, igaz twmmy?

Amúgy a konferencián egy érdekes párbeszédnek voltam tanúja, melyet képekkel is tudok dokumentálni. Megpróbálom visszaidézni nektek, amit akkor ott hallottam: (S=sajtós, R=Rob)

S: Mr. Pattinson! Nagyon szép a karórája.
R: köszönöm, igazán kedves, nekem is nagyon tetszik.
S: megmutatná, hogy mindenki jól lássa?
R: íme. :)
S: igen, ez az. Mi a vleménye arról, hogy a forgatás óta az egyik színészkollégája égre-földre keresi ezt az órát, vagyis szerinte Ön elemelte azt elegánsan?

R: What? I do not!!!
S: de, de így gondolja.
R: neeeem ez tévedés! Meg tudom magyarázni higgyék el!

Az egyik forgatási napon, elég letargikus állapotba kerültem, rossz híreket kaptam, fáradt voltam és csak bambán meredtem magam elé egy székben.
Érti ugye?
Ezt látták a rendezők is és kitaláltak egy jó játékot. A forgatási kellékek között eldugták ezt az órát és a lényeg az volt, hogy aki először megtalálja, azé lehet. Erre még fotót is tudok mutatni Önöknek bizonyítékul!
Itt épp Christinával együtt keressük az órát! :)

Szóval higgyék el, az az óra tényleg az enyém, mivel a párna alatt én találtam meg előbb, nem Christina. Így jogosan viselem, bár néha még szokatlan és azért nyúlkálok állandóan a zakóm ujja alá, hogy megigazítsam.
S: ááááá így már érthető, köszönöm Mr. Pattinson! Örülök, hogy ilyen jó hangulatban zajlottak a forgatási napok...

Tehát kedves olvasók, tanulság számunkra, hogy ezeken a sajtókonferenciákon nagyon-nagyon komoly dolgokat tudunk meg és még az ellopott aranyórák is megkerülnek! XDDD

Biri

6 megjegyzés:

  1. A mi drága száguldó riporterünk visszatért!
    A hírügynökségek a fasorba sincsenek!
    Kedves kartársnő, legyen szíves gyakrabban szemfüleskedni, mert ki vagyunk éhezve az ilyen fű alatti párbeszédekre. Köszi Bogyóka! :)

    VálaszTörlés
  2. Ha holnap a Hollywood pletykalapban jelenik ez meg? Birim, gyakrabban is készíthetnél riportot Robunkkal. Mondjuk most ott a sivatagban a kangák között hogy érzi magát?

    VálaszTörlés
  3. Biri, kérjük az újabb riportot!
    Kár, hogy képet csak otthon fogok látni :(

    VálaszTörlés
  4. köszi Biri!remek a riport!
    egyébként most összetöröm a sziveteket....:nekem jobban tetszett kopaszon Rob berlinben,mint Bel Amiként a zsíros,csapzott hajával!
    a filmfesztiválos öltözéke a "tücsök kabáttal" nagyon elegáns és szép volt.a lányok is helyesek voltak mellette,főleg Holly Grainger!egészen elfeledtették(Holly+Christina) a tátott szájú barátnőt:)))

    VálaszTörlés
  5. Brumi, nem zsííííros, brillantinos!!! Tudod, akkoriban kötelező volt a ffiaknak. Csak autentikusak voltak. NEkem a hajasbabák jobban tetszenek, mint a kopaszok :)

    VálaszTörlés