2013. március 2., szombat

Black Book

A mai feladatom az, hogy ebből a soriból hozzak nektek egy képet. Hát mit mondjak, baromi nehéz dolgom van, mert személy szerint nekem nagyon bejönnek ezek a fotók. A haja nagyon tetszik és a szerkók is amiket ráadtak. Még az is, hogy össze van firkálva a keze, bár ha tetkója lenne azt annyira nem csípném. Azért kiválasztottam a két favoritomat. Régebben még folyamatosan viseltem a rózsaszín szemcsimet, ezektől a képektől csúnya piszkos gondolataim támadtak volna, de ma már csak a nyálam csorog. XD Bááár, ha jobban belegondolok, az első képen pont kényelmesen elé lehet........ :P
Na fék behúz, mert még csak délelőtt van.:)



Ha szeretnétek felidézni a többi képet itt megtehetitek.

rhea

2 megjegyzés:

  1. Hajajjj rhea! Volt idő, mikor az első képhez írt kommented után itt reklamáltak volna sokan, hogy "ne szexualizáld Robot". XD Emlékeztek még? De rég volt! Vahj mi lehet azokkal, akik akkor ki voltak egy-egy ilyen mondaton akadva? Amúgy a két kép nekem is az "első tíz" (nem éjjszaka)kedvencem közé tartozik. :)

    VálaszTörlés
  2. Már ők sem foglalkoznak vele, Biri. Hiába, eljárt az idő felette, vannak új kedvencek.
    Meg valljuk be, a sok magánéleti marhasága nem a legszerencsésebb alannyá teszi rajongásilag.
    Mondjuk nekem ezek a képek nem annyira tetszenek, mert olyan, mintha a vállát előre tolná, a fejét meg hátra ejtené. Nyakatört. Viszont van a sorozatban egy sárga nadrágos fekvő kép, az tetszik.

    VálaszTörlés