2013. március 28., csütörtök

Csütörtöki hangulatjelentés

Lassan harmadik hete egy betegségből kifolyólag itthon nyomom az ágyat. Milyen lehet a hangulatom, ha ma reggel is a fájdalomra ébredtem?

Egyértelműen az első reakcióm:


Szívem szerint ezt csináltam volna:


De lehiggasztom magam és most ezt érzem: 



Azért legyen szép napotok!

beanene

10 megjegyzés:

  1. Jobbulást Bea!

    Én a második gifre szavazok, de jó is lenne, ha néha az ember mérgében odavághatna valamit a falhoz. De akkor, nem lenne miből enni. XD

    VálaszTörlés
  2. Biri, tupperest vagdossunk oda, az nem törik olyan könnyen :)
    Én, bevallom szoktam - nekem terápiásan mondták, hogy inkább vágjam oda, csak engedjem ki a dühömet, ne fojtsam el. Így a múlt héten a gyerek reggelizős tálja kötött ki a cserép között. Hát, ha szép szóra nem hallgat, hogy mosogasson - fél éve ígérgettem neki, hogy nem hiszi,de földhöz vágom. Földhöz vágtam - azóta mosogat reggelente.

    VálaszTörlés
  3. Beus, reméljük, javulgatsz szépen, lassan. Ne emelgess aranyos gyerkőcöket. ezek a mai kiscsoportosok már nehezek. hát még ha nagyobbak is.

    VálaszTörlés
  4. jobbulást, Beus!

    Egyébként nem értem mi ez az állandó csütörtöki letargia! Optimista hozzáállással kéne kiugrani az ágyból, elvégre, ha ma reggel felkelünk, akkor a héten már csak egyszer kell korán kelni (munkába menés miatt)!

    Nekem hetek óta bejön!

    VálaszTörlés
  5. Jah, a pozitív gondolkodás - Bugsy, ha minden csütörtök reggeltől péntek estig azzal kell szembesülni az ember lányának, hogy arra a kérdésére, hogy mit ennétek hét végén a "mindegy" nevű ételt kapja válaszul, neked is ilyen gondolataid lennének a hétvége kezdésével kapcsolatban. majd mikor eldöntöd, hogy mit fognak kapni mindegyként, jön a szokásos további hétvégi szép program, úgymint kiszedni mindenkiből, hogy hova rejtette a szennyest, hova óhajt menni, hova kell menni. Na, mindjárt nem is várod annyira a hét végét.
    Ezért aztán fogom, leülök, nézek ki a fejemből és jól érzem magam -szombat vasárnap.

    VálaszTörlés
  6. gyógyulgass,Bea!:)))

    VálaszTörlés
  7. Jobbulást Bea!:)
    Én reggelente inkább letargiában vagyok és marha nehezen térek magamhoz. Napközben viszont néha szívesen odavágnék valamit...

    VálaszTörlés
  8. jobbulást Bea!
    twmmy, úgy látom, ez mindenhol ugyanúgy működik (mindegy-menü), pedig lassan ezt utálom a legjobban, kitalálni mások helyett, amire nem húzzák a szájukat, hogy jó-jó, de mégis inkább valami máááást...
    februárban voltam lassan gyógyulós állapotban, a harmadik hétnél már esélyes volt a vagdalkozás...

    VálaszTörlés
  9. Na, ez jó ötlet egyik napra :)

    VálaszTörlés