2013. március 18., hétfő

Ééébreeeesztőőőő!!!

Ma reggel a "Honvédok! Ébresztő Fel!" 1000 decibeles kiáltásra ébredtem, személyi kiképzőm, alias a férjem jóvoltából. (Ő ezt mindig marha viccesnek tartja, de végül is Ő látja az ábrázatomat ilyenkor, persze, hogy tetszik neki.) XD Úgy érzem, ennek a sokknak a kiheverésére valami extra infúzióra van szükségem, és rájöttem, kissé uncsik nekem a jhaajjj Rob milyen szép, jhaaaaj, Rob elalélok tőled stb. képek. Így tőlem, csak most és CSAK NEKTEK valami egészen más hétindító jön.

Egy kávét, vagy teát?

Egy igazán "szexi" fiút? :DDDD
Most őszintén! Ha meglátnátok egy Rob kaliberű srácot az utcán ilyen ábrázattal, foglalkoznátok vele??? :)

De itt van Dali is, aki megmenti ezt a reggelt és elhajózik velem a munka tengerén...

Legyen hát problémamentes, könnyű hetünk, sok mosollyal és napsütéssel! Ezt kívánom mindenkinek! Üdv. Biri

6 megjegyzés:

  1. Birim, a második srác láttán valószínűleg elröhögném magam hangosan. Sőt, nem valószínűleg. Tuti. Merthogy meg szoktam tenni. Ebből meg csak az következik, hogy nem tudok viselkedni :)

    VálaszTörlés
  2. Biri őszintén? Ha egy ilyen kaliberű srác jönne velem szembe az utcán mint az első vagy a második képen, lehajtanám a fejem és a bajszom alatt vigyorogva megjegyezném: Édes tököm, hogy a frászba néz ez ki!:))

    VálaszTörlés
  3. Olyan sokszor elgondolkodom rajta, ha nem jött volna a Twilight sori, akkor lett volna valaki, aki ennyire kiüt anno, mint Rob? Annyi jóképű szép színészfiú szaladgál a világban, miért pont Ő??? De az biztos, ha a HTB színvonalon folytatta volna anno, - ami sztem kiváló - biztos, hogy nem foglalkoztam volna vele.

    VálaszTörlés
  4. igazad lehet Biri, bááár... ha elkészült volna vele akár a Bel Ami, akár a vizes elefánt XD, akkor tuti észrevesszük. Persze, már ha elkészült volna... De mivel a volnánál nincs értelmetlenebb szó, így aztán marad az imádat ez iránt a srác iránt néha nem is annyira a fizimiskája miatt, hanem a kajlasága, a napfény-mosolya miatt. Na, mendegélek dolgozni, de jó volt kicsit vigyorogni... sziasztok!

    VálaszTörlés
  5. Így van,Golden! Rob sokkal-sokkal több, mint egy szép pofi. Hiszen, ha csak annyi lenne, nem foglalkoztatán ennyire az embert. Nekem anno a szerénysége, az emberekhez való hozzáállása is nagyon szimpi volt, ami sajnos az ismertségének növekedésével teljesen megváltozott. (Már mint a közvetlensége.) De ez érthető.

    VálaszTörlés
  6. a HTB nagy kedvencem:)))bírom azt a tátottszájas röhögést a kocsmában:)))Art annyira naiv és aranyos!

    VálaszTörlés