2013. március 16., szombat

Első hivatalos still a The Roverből * újra frissítve*


A képre kattintva a cikk fordítását kapjátok, az eredetit pedig itt találjátok
Van másik cikk is, ami majdnem ugyanez, ott még megemlíti Rob a legyeket, meg azt, hogy a sivatagban újraformálódik az ember.

Na, ez a teljes kép, így már értem Robunk fejállását. eddig olyan kitekert-féle volt.

imagebam.com

kép a Thinking of Rob-ról linkelve.

Ausztráliát a csalók és bűnözők telepeként alapították – egy nyomorult kaptáraként a söpredékeknek és gazságoknak, mintha a Brit Birodalom saját Mos Eisley-ja lett volna. Ez persze régen volt, és az ausztrál nemzeti viselkedés azóta az „ölj vagy halj meg”-ről átállt az „élni és élni hagyni” elvre, de David Michôd karakán (bátor) drámája, a 2010-es Animal Kingdom-ja az ország néhány modern kriminális leszármazottját sorakoztatta fel. A következő próbálkozása, a Rover, még ennél is tovább viszi a dolgokat.



Robert Pattinson játssza a közeljövő honosított külföldijét az Isten háta mögötti helyen, egy világméretű pénzügyi összeomlás után, ami sok hozzá hasonlót üldözött ki a még mindig életképes bányákba az ausztrál sivatagban. „Olyan, mint egy új aranyláz,” mondja Michôd. „Ahol az emberek a világ minden sarkából kimentek a sivatagba, hogy kikaparják maguknak az életet. Piti bűnözők és gazfickók és csalók.” Guy Pearce, akinek nem jellemző módon nagyon visszafogott szerepe volt az Animal Kingdom-ban, most belemélyesztheti a fogait egy cudar szerepbe, Pattinson ellen. „A történet igen alapvető,” mondja Michôd. „Guy karaktere egy nagyon sötét, veszélyes, gyilkos alak, Rob karaktere pedig egy eléggé zavart és sérült jellem, ugyanakkor gyönyörű és naiv lélek.”



Természetesen, már maga a hely és a történet alapján, a Rovert össze fogják hasonlítani az 'ellenlábas' ország legemlékezetesebb filmjével. „Autókat raksz az ausztráliai sivatagba, és mindenkinek a Mad Max fog az eszébe jutni,” mondja Michôd. „És minden tisztelettel a film iránt – és ezt hangsúlyozom – úgy gondolom, a Rover sokkal dermesztőbben autentikus és baljós lesz.”
A hét végi Entertaintment Weekly-ben fog megjelenni a cikk.

3 megjegyzés:

  1. Drága twmmy, köszi a fordítást. :)
    Hát, nem lesz egy lányregény, de ezt eddig is tudtuk.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a fordítást Twmmy. Engem egyre jobban érdekel ez a film. Kíváncsi vagyok Rob mit hoz ki belőle. Naiv lélek... (Néha az életben is az.)

    VálaszTörlés
  3. köszönet twmmy a fordításért... kezdhetünk drukkolni, hogy amekkora várakozás előzi meg a filmet, tényleg akkora durranás is legyen az alakításaival és a rendezéssel, meg a vágással, meg a ... szóval, ha igaz az októberi bemutató, rakjátok össze rendesen fiúk!

    VálaszTörlés