2013. március 3., vasárnap

Hétzáró :)

Ma, a 2008-ban készült paparazzi képek közül válogattam.
Természetesen a gyönyörűséges barna dzseki nem maradhatott ki. :)

Kis drága nagyon rá volt kattanva a GYCSS-ra. XD Különben nekem tetszik rajta. Bár, mint tudjátok, kevés cucc van, ami ne tetszene. :)

De mivel annyi kép van, amit megmutatnék nektek, hogy maratoni hosszúságú poszt lenne belőle, így persze kaptok egy R-puzzlet is.

És végezetül itt egy videó, amit tutira mindenki ismer már. Arany csillagszemű már nem szomjas. XD



Szép vasárnapot mindenkinek! Találkozunk legközelebb! :)

rhea

4 megjegyzés:

  1. rhea! Jó, hogy előkotortad ezt a barna dzsekit, már el is feljtettem, hogy ennyire ronda. És aki benne bújik, elfelejtettem már, mennyire oda voltam érte. :)

    VálaszTörlés
  2. Egyébként ez a két GYCSS-s kép nagyon cool, sztem mindkettőn simán jól néz ki. A tegnap eurovízióra küldött By Alex fejére még ráhúznak az sztk szemüveg mellé egy ilyet és teljesen nemzetközi lesz a gyerek.

    VálaszTörlés
  3. köszönöm,rhea a barna dzsekis képet!ez a legnagyobb kedvencem:kint van nálam a szobaajtón.csodálatos,titokzatos mosoly:)))a dzseki nekem tetszik egyébként!

    VálaszTörlés
  4. rheám a heti zárásodban felfedted a valódi éned! Te egy ruha-perverz nőszemély vagy! :) De ezt már régen tudjuk rólad! A gyerekcsinálót viszont nem uralhatod egyedül, mert eme ruhadarab olyan nekünk, mint a szent grál!
    Ez a rég nem látott videó pedig újra megnevettetett. Robci itt már igencsak elhajolt kérdőjelbe, mégsem találom visszataszítónak,olyan arcot vág mint egy jóllakott bölcsődés.
    Köszi a heti posztolást a profi kép-gurunknak! <3

    VálaszTörlés