2013. március 24., vasárnap

Hírös Potter

Aranyos kép Robról a HP-ben? Atya-gatya. De aztán, mikor elkezdtem keresgélni, mind hirtelen nagyon aranyos lett, mert azon vigyorogtam, hogy Danielnek nem hiába van iszonyat kisebbségi érzete akkor, ha valaki mellett áll. :)
"Hello Daniel! Itt szorongatom az új forgatókönyvet a kezemben. Valami TW a címe. Neked nem küldték meg? Neeem?? Jah persze, igaz, úgy kezdődik, hogy 190 magas, felettébb jóképű fiút keresnek. Akarod, hogy a szederpálcámmal rád suhintsak, hogy magasabb, no meg jóképűbb legyél?"

OMG! Na ettől a képtől lehidaltam. Azon agyaltam, hogy ez tényleg promó kép volt, vagy csak egy nagyon jó stop. Egy biztos, az én figyelmemet nem ragadta meg akkor, mikor a HP ment, pedig volt mit nézni rajta.

Végezetül pedig itt köszönt minket Dracula gróf unokája. XD
Ez a kép mindent visz, megszavazom a hét kedvencének.

Köszi megint, hogy velem tartottatok a héten! Kellemes vasárnapot! Biri

5 megjegyzés:

  1. Amikor Potterék szállták meg a filmtörténelmet, én olyan messze voltam a mozi és a net világától, mint szegény Makó lovag Jeruzsálemtől. És még miután a Twilightot megnéztem, azután fél évvel jöttem rá, hogy ezt a szépfiút én már láttam egy sárkányos filmben. És kb 2010 végén láttam életem első HP moziját, mindjárt a negyedik résszel :)kezdve. Rob miatt. Azóta megnéztem az ötödik részt addig, amíg Cedric lekacsint a képről. És kb ennyi a HP műveltségem. Na, jó, amikor HP van a tv-ben és véletlen odakapcsolunk, van, hogy egész tíz percet is nézünk belőle, úgyhogy ilyen módon már láttam az első két részt is. Ja, és hogy mit is akartam? Ja, azt, hogy a Cedricet játszó fiatal gyerek majdnem olyan jóképű, mint az én fiatalkorúm :).

    VálaszTörlés
  2. Élmény volt veled a hét, Biri, köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Hmm már akkor milyen fess volt az ünnepi szerkóban a kis szívtipró palánta!
    Az első képen pedig tányleg olyanok, mint Zoro és Huru.
    Biri, köszönöm az izgalmas posztokat! :)
    Kellemes pihenést!

    VálaszTörlés
  4. Birim köszi az egész heti munkádat. Szuper volt, mint mindig. :)

    VálaszTörlés
  5. Én köszönöm lányok, hogy kibírtátok velem és még komiztatok is! Sokkal jobbak a komik, mint az aláfestés. :)

    Amúgy én szeressem a HP-t. Mert imádom a látványos helyszíneket. A történet maga untat, de a helyszín, a fantázia, a látvány tetszik. De nekem sem esett le anno, hogy Rob is játszik a filmben, még rá nem vezettetek. :)

    VálaszTörlés