2013. március 16., szombat

Ritkán megosztott kép Robról.

A mai feladat egyáltalán nem egyszerű, mert annak idején rengeteg képet nézegettem, sőt nagyjából ma is tudom, hogy egy-egy fotó mikor, hol, milyen alkalommal készült. Na, de amit ritkán vagy nem láttam az nem igazán van az emlékezetemben. Gondolom, ezzel más is így van. Azért két képet találtam, amit talán a megjelenésekor egyszer megnéztem, aztán többször nem. Lehet, hogy más is így van vele.
Az első 2008-ban készült rhea kedvenc kabátjában :)

Ez a második kép a 2010-es MTV Movie Avards reklámfilmjéből való. Emlékeztek rá? XD

Ági

4 megjegyzés:

  1. Jaja, erre az mtv-sre emlékszek, már akkor sem tetszett ez a szőke nagybajszos fizimiskája... meg valahogy az egész klip sem. nem tudom elképzelni ilyen gengszterfélének még vagy 20 évig - nem elég durva a hangja hozzá.

    VálaszTörlés
  2. én rögtön azt akartam rávágni, hogy dehogynem, én el tudom képzelni, de aztán rájöttem, hogy twmmynek igaza lehet... a hangja, az a bársonyos... még amivel Bellával kiabált, az is olyan kicsit kamaszos hang volt, a durvaság halvány nyoma nélkül... szóval, a hangjának még érnie kell a feladathoz, tényleg...

    VálaszTörlés
  3. És kénytelen leszek húsz év múlva valami hangtölcsért használni, hogy halljam majd a hangját durvának. Mert ugye vén leszek már, mint a postaút.
    Mondjuk, ahogy a bel ami-ban kiakad, az nagyon tetszik, de az nem gengszteres.

    VálaszTörlés
  4. Nekem az első kép nagyon bejön, mint valami áruházi tolvaj, vagy kocsilopás közben lekapott srác, úgy néz ki.

    VálaszTörlés