2013. március 13., szerda

Rob teljes szakállal


A mára jutott feladat szerint Robci szakálláról kell "értekezést" írnom.
Megszokhattuk az elmúlt évek alatt, hogy amikor nem dolgozott, akkor Rob előszeretettel megfeledkezett a borotvájáról és a szépséges királyfiból lassacskán Topi Macivá alakult át .  Még szerencse, hogy sorban jöttek a munkák, premierek, különböző események, ami miatt aztán kénytelen volt megválnia túlburjánzott  arcszőrzetétől, mert különben lehet, hogy már a földig érne. XD Persze, azért van, amikor kimondottan jól áll neki a kis szőrike, mint például itt a középső képen. :)
Befejezésként itt egy felvétel, amikor Rob a 2010 januárjában a haiti földrengés áldozatainak megsegítésére rendezett műsorban adakozásra szólította fel a nézőket.


Ha jól emlékszem, ekkor láttam először nagy megdöbbenésemre ilyen hosszú szakállal. Hogy nekem semmi sem jó?!  De! Az arany középút mindig tökéletes.  Kicsi borosta, nagy mosoly, kócos haj. :)

Ági

3 megjegyzés:

  1. És ennek a videónak már 3 éve. Megáll az eszem. Amúgy a videón szerintem baromi jól néz ki, mert megfésülték megigazították.De amikor még csak ment a felvételre!

    VálaszTörlés
  2. valaki azt írta akkor,hogy egyáltalán nem pislog,míg beszél...
    tényleg?
    én kicsit szerettem még ezt a torzonborz kinézetet is:)))

    VálaszTörlés
  3. Igen,annak idején nagyon meglepett bennünket a külsejével.
    Úgy emlékszem több heti hírtelenség után kaptuk meg Szőr Csillagszemet.
    Ági egyetértek a képmontázs középső képe vérforraló, de a jobb alsó sarokban Mr. Robinson is befuthatna hozzám egy "megbeszélésre" úgy ahogy van.

    VálaszTörlés