2013. március 30., szombat

Szombat esti láz

Itt vagyok már.. itt vagyok. ;-)
A holnapi feladatom annyira tetszik, hogy úgy gondoltam a beanenés videó vasárnapot most átteszem szombatra. ;)
De miért csak este jelentkezem ezzel a poszttal? Mert egy igazán jó éjszakát szeretnék nektek csinálni. ;-)
Figyelem! A következőkben a szombat esti nyugalom  megzavarására alkalmas összeállítás következik! Megtekintés csak saját felelősségre!

Csapjunk a lovak közé egyből! Kezdjük a bulit egy felpörgető videóval, ami Robertünk nemesebbik testrészére fókuszál. ;-)  Annak idején rongyosra néztem.... :D :P
Mivel Biel mellett  Dukkesa31 volt az egyik  legnépszerűbb szerkesztő a rajongók körében így nagy nagy szeretettel hozok tőle alkotást mindig. Azt gondolom nem véletlenül volt közkedvelt. Minden videójából sugárzott a rajongás magas foka.



Állj! Nem lesz ez így jó, ha már az elején eszünket vesztjük.. :D Szóval csak nyugi! Segítségül hívom Tanitatanirut és Chris Isaak-et.



Na jó talán még sem sikerül elérnem magamnál sem a kívánt hatást. Ide nekem Robertet, de most azonnal!
:P
A következőkben további  vérforraló vizekre evezünk. Nem is emlékszem rá, hogy ezt mutattam e már nektek... A zenei, képi és hang hatások igen-igen kiváló összeállítását láthatjátok. Bátran nyomjátok meg a lejátszás gombot, tuti nem csalódtok. ;-)



Azért még is csak szükségünk lesz egy kis pihenésre nem? Ezért végül, de nem utolsó sorban, nézzétek meg az én drága francia kapcsolatom ala Manu, hosszú-hosszú kihagyás után készült videóját.



Kellemes szombat éjszakát mindenkinek! ;-) :D

beanene


3 megjegyzés:

  1. Hűűű Beus, a nyuszid aztán rendesen kitett magáért.:)
    Ezek a videók!!! Hmm... <3

    Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok neked, és a többi csajócának is.

    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Kellemes Húsvétot neked is Elena! <33

    VálaszTörlés
  3. Régi szép emlékek, és azért ugye még mindig van olyan, amit nem láttam. Ha csökken is a rajongói tábor, csak van, aki még érez késztetést új dolgokra. Én azért még bőven nem nosztalgiával néztem a videókat, igaz felmentésem van, mert én mindig edward közelében vagyok - ezért aztán szinten van Robert is.

    VálaszTörlés