2013. március 22., péntek

Végre péntek!

Imádom a pénteket! Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Azért, hogy még jobb legyen, itt van egy-két gif és szerkesztett kép Robról. 

Mint egy gonosz csábító... :D

Ezen a szerkesztésen minden itt van, amit szeret(t)ünk. :)

Mosoly, haj, hajtúrás = Rob
 
Egy kedves szerkesztés nekem rheától. Kérésem anno az volt, hogy olyan képeket válogasson nekem, amin Rob csukott szemmel látható. Némelyiken aranyos, másokon érzéki. Köszi rhea!

Kitartás mára! Mindjárt hétvége van! Biri

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szívesen Birim. :) Hát igen! Csillagszemű és az ő mosolya. Na meg a haja!:) A szempilláiról nem is beszélve. XD

    VálaszTörlés
  2. Ajjaj! Ugye nem kell mondanom, hogy a becsukott szemű montázst végig nézve mire asszociáltam?! :)

    VálaszTörlés
  3. ez a szeret(tünk) kicst fura volt olvasni, aztán rájöttem, így igaz. olyan sokat változott, hogy ezek már régen nincsenek. jó így visszanézni :)

    VálaszTörlés
  4. twmmy ugye-ugye! Már másképp kedveljük, máshogy gondolunk rá. :)

    VálaszTörlés
  5. Teljesen máshogy - és ehhez nagyban hozzájárul, ahogy az életét kezeli, tagadjuk, nem tagadjuk, a magánélete nagyban befolyásolja azt, hogy hogy viszonyulunk hozzá. Természetes dolog is, hiszen bevalljuk, nem valljuk be a sztárok magánélete mindig is érdekli az embereket - de sokat emelne a róla alkotott véleményemen és meglátásomon, ha bizonyos dolgokat rendesen kezelne. Sok véleményt olvasok arról, hogy nem változna semmi, ha elismernék, hogy együtt vannak. Ez amolyan amerikai vélemény. Ha a helyén kezeljük a dolgokat, bízvást mondhatjuk, hogy Robunk biza az imdb-től kezdve bárhol is, nem igazán képezi a hírek magvát. Érdekes, hogy az oldalbordája még mindig a felső 100-ban van, míg Rob az 500 alá esett vissza... Ez vajh mit tükröz?
    És bizony egy-két pletykaoldaltól eltekintve nem is merül fel a neve-nevük- ergo a fene nagy népszerűségnek szerintem már bőven vége, már ha csak a magyar oldalakat nézem és azt, hogy bizony a nemzetközi oldalak is halódnak ... Hova is akartam kilyukadni? Ja, oda, hogy ma megint beleolvastam a robsesseden egy-két véleménybe... és azt hiszem, a kisebbséghez tartozom azzal a véleményemmel. hogy Rob egy marha de azért vannak velem egy véleményen. Ha fiam lenne, lenne hozzá egy-két mondatom, így meg van egy véleményem, ami semmin nem változtat, de elég lesajnáló. Sajnos. Viszont kezdetektől tudtam, írtam, hogy van egyfajta önértékelési problémája.... akkor meg mit csodálkozok?
    Na, ma estére ennyi elég belőlem azt hiszem...

    VálaszTörlés
  6. Igen, igen, így látjuk még mindig, de azon csodálkozok, hogy ennyire nem érdekelné, hogy a népszerűségi listákon így alulteljesít? Hiszen, ha nincs az érdeklődés középpontjában, nem keresik meg nagyobb szerepek, és így villámgyorsan a süllyesztőbe köt ki. Jönnek az új szépfiúk, ugye ismerünk is nem egyet, akik már rég "kiszerettek" Robból és egészen másvalaki után rajonganak.

    VálaszTörlés