2013. április 28., vasárnap

És még mindig WFE premier :)

A Water for Elephant premier-körutunk végéhez értünk. Utoljára  maradt  három város, ahol Robnak még jelenése volt.  Azért ez nagy teljesítmény, mert közben szinte körberepülte a földet. Hát nem csodálom, hogy néha azt sem tudta melyik városban ébredt.
Május 1-én Barcelonában láthattuk.
Május 3-án Londonba látogatott. 
S végül Sidneybe vitte a repülő.
A  rengeteg kép közül nem is tudtam kiválasztani egyet-egyet, annyi sok szépséges fotó készült róla, így hát csokorba kötöttem őket.
Nektek melyik premieren tetszett a legjobban?  

Ezzel búcsúzom is a héttől és tőletek. Szép vasárnapot kívánok mindenkinek! :)
Ági

12 megjegyzés:

  1. Nekem a sidney-i formája tetszik a legesjobban, még a berlinit is megelőzi.

    VálaszTörlés
  2. Ági, jó kis wfe hetet hoztál nekünk :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi Ági az egész heti munkádat! Jó kis posztokat dobtál nekünk össze.:) A WFE... Berlin...ahhhhhh, jó volt visszaemlékezni.:) Köszi még egyszer.

    VálaszTörlés
  4. Imádom a WFE-t! A berlini banyakörútról lemaradtam ugyan, de itthon Birivel izgultunk értetek és a helyszíni képes tudósítások odarepítettek Bennünket is, ahol kézközelbe került Rob "aurája" :))
    Köszi Ági a nosztalgiázást és a heti posztokat! A képlapozgató ötlet nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. köszönöm az egész hetet,Ági!

    VálaszTörlés
  6. Köszi Lányok! :)
    twmmy, nekem is Sidney-ben tetszett a legjobban, második helyen a barcelonai zöld inges szerelésben. Viszont a legkedvesebb mindig is a berlini premier marad. :)

    VálaszTörlés
  7. Ági köszi a heti fáradozást. Kedvenc képem a csütörtöki hangulatjelentésből a fekete-fehér Rob mosolyra fakasztó. Dzsizösz! Ahogy az ádámcsutkája mozog! Nekem már ennyi is elég... :))))
    Jó volt olvasni a berlini beszámolót is. Az viszont nem jó hír számomra, hogy már senki nem tenne meg akkora távot, hogy újra láthassa testközelből a FÉRFIT!

    VálaszTörlés
  8. Sutyi, pont ezen elmélkedtem. Hogy lehet, mégis elindulnék megint, csak jönne egy kicsit közel, meg ha lehet ne a tél közepén. ÉS olyan jó lenne biztosnak lenni abban, hogy közelről láthatja az ember lánya... Mert ott Berlinben nem mindannyian láttuk közelről Robcit. De volt akihez majdnem odaért, és ez a lényeg.

    VálaszTörlés
  9. sutyi ne aggódj, én megtenném! Eldöntöttem, hogy legalább még egyszer fogom olyan közelről látni!:))

    VálaszTörlés
  10. Nekem a londoni formája tetszett anno a legjobban. Amúgy is szeretem sötét ingben látni Őt. :)

    Nekem moncsival kimaradt anno a berlini kirándulás, de lehet, ha valami elérhető helyen landolna, azért elmennék meglesni. A tűz már nem ég, de a parázs még nem hunyt ki. :)

    Köszi Ági a heti képözönt, ez a mai képlapozgatós nagyon tetszett!

    VálaszTörlés
  11. Huh, lányok! Most nagy kő esett le a szívemről.:) Akkor még talán egyszer útra kelünk. Abban biztos vagyok, hogy jön még, ha nem is a mi utcánkba, de legalább valamelyik "közelebbi" országba. :)
    Tudjátok mit szeretnék! Ha még egyszer indulna egy filmje Cannes-ban, oda szívesen elmennék. Gondolom Ti is. Az éj leple alatt egészen véletlenül összefutnánk vele egy étteremben (utánfutó otthon marad) és készíthetnénk vele egy csoportképet. Természetesen, ha ez nektek is megfelel. :)))
    OK. Már megint túl sok filmet néztem és a bili is itt van mellettem. :)))

    VálaszTörlés
  12. Aham, Cannes jó lehetne, csak baromi nehéz autóval bejutni. Emlékszem, egyszer 3 órát keringtünk a város - előtt, képtelenek voltunk olyan utat találni, ami kivisz a partra. Aztán másfelől megközelítve meg nem tudtunk eljutni a filmfesztivál helyéig autóval, de a parton sétálva simán. Nekem Nizza a kedvenc városom, meg Frejus, meg Saint Tropez, meg Marseilles... meg, meg, meg,,, Jó, menjünk,1 nap az út :)

    VálaszTörlés