2013. április 10., szerda

Lábak :)


Robci és a „rozoga, tántorgó”  lábai. Nnna. Szép feladat. :)  Rozoga úgy, mint béndzsa? XD Jajj  nem bántom a kis drágát, hisz a lábai vizslatása szerzett már nekünk pár örömteli percet. Az tuti, hogy másik ember nincs, aki ilyen pozitúrákba tudja pakolni őket. :)  Legalábbis én, ha akarnám se tudnám utánozni. Neki meg tök természetes. Mondanom se kell, hogy rengeteg ilyen képre bukkantam, és próbáltam kiválogatni az igazán gyöngyszemeket. Remélem sikerült. Tudom, hogy már mindet ismeritek, de jó újra felidézni őket.

 Amíg kerestem a képeket ehhez a poszthoz, a szám folyamatosan felfelé kunkorodott a vigyorgástól.  Bízom benne, hogy rátok is ilyen hatással lesz, amíg nézitek. A két utolsó kép, az abszolút favorit nekem, de persze az összes jó kedvre derít. :)

Legyen szép napotok!

rhea

5 megjegyzés:

 1. az utolsó előttit azóta se tudom megfejteni, így egész egyszerűen nem lehet állni!!! köszi XDDD

  VálaszTörlés
 2. rehaaa! Ez valami isteni poszt lett!
  Nagyon vigyorgok, mert nem tudom eldönteni, melyik is legyen a kedvencem. Köszi!

  VálaszTörlés
 3. Köszi Rhea! Jó ez a válogatás. Fülig ér a szám. Látom ő sem tudja mindig koordinálni a mozgását, a második képen meg is botolt. :)
  Imádtam az összes képet, a hosszú csámpi lábaival együtt. Különösen a feket Nike cipős válogatást. :)

  VálaszTörlés
 4. Jaaaj, de régen láttam csámpis képeket. Milyen kis kelekótya tud lenni. Remélem lesz még ilyen kép róla, mert mióta megtanították futni az Eclipse-ben, azóta mintha kevésbé lenne botlábú...

  VálaszTörlés
 5. rheám köszi! XD Egy olyan nap után, mint amilyen a tegnapi, ez a poszt, balzsam az idegeimnek! :)
  A Kajla Robci egyszerűen utánozhatatlan. Egy tanulmányt lehetne írni a térd és boka ízületeinek mozgásáról!

  VálaszTörlés