2013. április 22., hétfő

Megint hétfő, de máshogyan

Twmmy után nehéz újra átvenni a stafétabotot, mivel igen magasra emelte s nekem nagyon nagyot kell nyújtóznom érte. Na, de hajdani atlétaként mégsem maradhatok szégyenben, igyekszem, hogy (f)elérjem.  :)
A héten a Water for Elephants bemutatóinak az évfordulói lesznek. Hihetelen, de már két éve, hogy a világ megláthatta e filmremeket és a premiereken a rajongók, minket is beleértve, közel kerülhettek Robhoz.
Annak viszont már majd' 3 éve, hogy folyamatosan kaptuk a friss fotókat a forgatásról és mi a gépeink előtt ülve ájuldoztunk Rob kinézetétől. A frizurája is jelentősen megrövidült , de nagyon-nagyon jól állt neki és csuda helyes volt Jacob Jankowskiként. :)
Ma a film forgatási képeiből válogattam egy párat.


Ezt az állást Bármelyikünk elvállalta volna :)

Végül egy saját /régebbi/ alkotás a gyönyörű képekből:

Szép hetet kívánok mindenkinek!
Ági

3 megjegyzés:

  1. Mérce, nem mérce... erről értekezletet tarthatnánk. Mindannyiunknak megvan az erőssége és gyengesége. A múlt heti témák adták magukat, és a sok gyaloglás időt hagyott gondolataim száguldozására. Nem mindig lesz így :)
    Elefánt hetünk lesz, de jóóóó.

    Ez az összeállítás mindjárt mosolygóssá is varázsolt.

    VálaszTörlés
  2. az egész WFE szuper volt!Rob élvezte a forgatást,nem Edwardként kellett erölködnie,hanem egy egyszerű fiút megformálnia,szerette a jeleneteket az állatokkal,a promó is jó hangulatban zajlott,a kollégáival összebarátkozott.szóval,még sok ilyen filmet kívánok neki!:))

    VálaszTörlés
  3. Ági, köszi a képeket! Mosolyt csaltak a nagy konyhaszekrény úsztatás közepette is az arcomra!

    Nagyon szeretem ezeket a forgatási képeket. Nem is tudom... biztos a napsütés miatt

    VálaszTörlés