2013. április 26., péntek

Rob állatokkal

A mai feladat, olyan fotók bemutatása, amelyen Rob állatokkal látható.
Természetesen a legtöbb kép a WFE forgatása készült róla különböző állatok társaságában.
                                   A forgatáson  és a   premieren Sidneyben
                                 
   
De jó annak a kutyának! :)
Ez a kedvencem :) 

2011-ben a Vanity Fair fotózásán egy aligátorral a nyakán láthattuk:
És végül, de nem utolsó sorban saját kutyájával Bearrel 
(LA, 2011. július)
Ez a kutyus olyan csúnya, hogy az már szép! :)

Legyen szép napotok!
Ági

6 megjegyzés:

  1. Óóóó, bevallom, reméltem a ronda kutya kimarad... Mindig a hülye ömlengés jut eszembe róla, amikor az egyéb oldalakon folyik a nyál a bejegyzésekből, hogy megy haza a babáihoz és itt nem a nőt értik, az a feleség titulus birtokosa, és aki a pletykalapok szerint már fennhangon szól arról, hogy nemsokára férjévé teszi Robot. (Úgy kell neki!)
    Legalább a másik randa nincs itt.
    Ja, ehhez hozzátartozik, hogy nem vagyok kutyatulajdonos.
    Viszont a zsiráfos nagyon aranyos :)

    VálaszTörlés
  2. babáihoz?Táti úgy beszél a kutyáiról,mint a gyerekeiről...remélem a jószágoknak több eszük van,mint a gazdájuknak és nem tanulják el a bunkóságot!
    a zsiráfos és az elefántos aranyos!

    VálaszTörlés
  3. brumi, ezért mondtam, hogy mivel nekem nincs kutyám, nem tudom, hogy egy kutyatulajdonos hogy is érez a kutyája iránt. Én valahogy úgy képzelem el, hogy az, akinek már volt gyereke, annak hiányzik, hogy gondoskodjon valakiről/valamiről és kezelheti úgy a kedvencét és érezhet úgy iránta, hogy az felér azzal, ahogy a gyereke iránt érez. De akinek még nem volt gyereke, azt nemigen a háziállat tanítja meg arra, hogy mi az, hogy gyereket nevelni.
    A kutymorgók nemigen mutogatnak be a fotózó papiknak :)

    VálaszTörlés
  4. szerintem ez a kis sakál felnőtt korára egészen pofás kutya lett, bár képet csak elég töredékeset láttam az ominózus medencés esetnél. A másik (Bernie) szép kutya lehet amúgy. Ja, hogy én meg kutyás vagyok, úgyhogy innen a másik hozzáállás. Szegény eb meg nem tehet róla, ki a gazdája ... az a másik ofkorsz XD Robnak jól állnak az állatok, és úgy tűnik, kedvelik is őt, ez meg szerintem elárul róla valamit.
    Az utolsó képpel kapcsolatban meg: Tomról sajna nem lehet elmondani, hogy már olyan csúnya, hogy az szinte szép... az a szakáll... broáf... bezzeg a másik pasi ... :heart:

    VálaszTörlés
  5. Ugye, ugye, mondom én, hogy aki kutymorgó tulaj, az másképp szemléli a dolgokat. Brrr, Golden, a Te kutyád szép. De Rob két izéja nekem akkor sem szép. Lehet, hogy személyesen egy jópofa jószág, illetve kettő, de így képről nem nyeri meg tetszésemet, bárki, bármit is mond. :)
    És igen, Robnak jól áll még a ló is a sárkányos filmben.

    VálaszTörlés
  6. Ahol Reese kínálja a kekszet, mekkorát vigyorog már Rob!

    VálaszTörlés