2013. április 20., szombat

Robunk éli a sztárok megszokott hétköznapi életét

Rob képe magáért beszél, bár azért megbillenteném, hogy miért is hagyja bent azt a jószágot az autóban ilyen melegben :)

imagebam.com

ez még 17-én volt, tankolni és vásárolgatni volt a díszes páros
További képek az RPL-en

És úgy tűnik, egy kis időt tölt Marcus Fosterrel Malibuban.
Maliburól meg minidg eszembe jut a Két pasi meg egy kicsi, és képtelen vagyok úgy tekinteni az ott lakókra, mint normális emberekre.
imagebam.com
A díszes társaság tengerpartozott, ebédelt, tengerpartozott majd bevonultak 'A Villába'.
Képek szokás szerint RPL
-twmmy-

4 megjegyzés:

  1. a gazdi védelmében: az ablak félig le van eresztve :)

    VálaszTörlés
  2. és most már igazán előkerülhetnének azok a fotók is, amikor szőrös barátunk megszabadult a kapucnis felsőtől és odatartotta a malibui napsütésnek pólótlan felsőtestét... a térdgatyót lájkoltam és kivételesen nem a menüre lennék kíváncsi, hanem, hogy milyen lenne megcirógatni azt a ... lábat... és nyilván nem vagyok normális, szóval további szép napot mindenkinek XD

    VálaszTörlés
  3. az a kutya Tátié szerintem,a kocsi is az övé.Rob autója bordó színű.ha csak vásárolni mentek,minek vitték magukkal a jószágot?
    az jutott eszembe most reggel,hogy most már életünk végéig élveznünk kell a tátott szájúról készült képeket,hisz mindig Rob melett van?
    szeretném hinni,hogy igazi barátai voltak,akikkel együtt lógott tegnap a parton(Marcus az lehet,mert 1000 éve ismerik egymást).állítólag paddle board is volt...jó lett volna látni azt a fehér testet!
    én az étlapot is megnéztem:egy kis lazacot le tudnék szorítani!:)))

    VálaszTörlés
  4. brumi, egy jó darabig szerintem kb addig amíg ő maga el nem hagyja Robot, élvezgethetjük, a nőszemélyt. Bár én azon az állásponton vagyok, hogy simán keresztül nézek rajta. ÉS ezt sikerült is megvalósítanom a Coachellás képek óta. Le sem fütyülöm, milyen. Akárki állhatna mellette, kb észre sem veszem, legfeljebb ha már folyik a nyáltenger más blogokon a hozzászólásokban. Akkor eljövök onnan, mert azt nem bírom.
    A kutya ugye a másik rondaság fogadott testvére, valahol mondta Rob, hogy két ebkutyuja van :)

    VálaszTörlés