2013. április 15., hétfő

Szokásos, milyen képet láttam ma Robról először

Nehéz, nagyon nehéz ez a feladat. Merthogy nem cserélgetem a háttérképet a telefonomon. Ugye az ébreszt, és a plimm-plimm mögött ott van az a kép, amit egy szalonnasütés lángjaival készített nekem Ágink. De azt már láttátok. A következő lehetne a reggeli első honlap képe, de az nem Rob. Banyatársaságunk tudja rólam, hogy lelkesen Farmerámázok, mióta Suzy becsábított a netjátékosok közé (integet Suzy-nak). Az viszont nem Rob. Így hát szakítottam hagyományaimmal, és legelőször az ausztrál oldalra látogattam el. Tegyétek meg ti is, WFE hetet tartanak. Előzőleg Bel Ami hét volt, érdemes visszalátogatni. A mai képeik közül megmutatom, ami a legjobban tetszik.

imagebam.com 

Nos, megnéztem előnézetben. Hagyom ilyen óriásiban a képet, hadd vigyorogjon  itt, mind a száz gyöngyfogával. Mondtam már, hogy kedvelem az ilyen apró fogú férfinépet? Itthoni kedvencemnek is ilyen van!
-twmmy- 

3 megjegyzés:

  1. Aprófogú ffinép... nagyon jó! És miért is Fifty jutott eszembe, hogy az apró fogaival miket szokott csinálni...

    VálaszTörlés
  2. kösz Biri, nekem addig nem jutott eszembe, amíg itt nem olvastam, de most már... :nuts:
    valahányszor bekapcsolom a gépem, a háttérkép egy manip, már nem tudom honnan, de kék burnuszban Rob szemei... ennyi elég is, nem túl árulkodó, nekem viszont fontos, hogy reggelenként Szürkeszeművel együtt kávézzunk :) na, ennyit az én napi első képemről

    VálaszTörlés
  3. azt a kék burnuszost küldd el nekem légyszi Jutka!!!!!

    VálaszTörlés