2013. július 1., hétfő

Az első...

Az első kép amit ma megláttam Robról. Megmutatom.
Egy ismeretlen hölgyeménnyel hurcolászik, egyesek szerint ping-pong asztalt. Bevallom, első mozzanatra azt hittem a lány Kristen, de jobban megnézve látszik hogy nem ő. Asszem. :)) De erről ennyit. Azért jó látni csillagszeműt. Mindig jó. :)

De maradva az eredeti elképzelésemnél, a laptopom  háttérképeiből hoztam nektek. Mivel a gépemen be lehet állítani, hogy időre változzon a háttérkép, így van egy pár, amiből válogathattam. :)





a friss képekből a többit megnézhetitek itt
Kellemes napot!

rhea

4 megjegyzés:

  1. a lány állítólag Elvis unokája,Riley Keough,játszott a Runawayben.
    ez a ping pong asztal szuper ötlet!ha jól játszik Rob,akkor eléggé megmozgatja ez a sport:))hajrá!éljen az egészséges élet!

    VálaszTörlés
  2. rhea, hát hogy egy háttérrel már be sem éred?! Mondjuk totál megértem. :))
    ping pong nagyon jól kikapcsol, szuper! csak kár h. arról nem lehet kép, mint a szörfről...

    VálaszTörlés
  3. én már a ping-pongozósról is örülnék egy fotónak... az se baj, ha még az ütő sincs a kezében... persze, olyan fotót kérek, ahol mosolyog, örül az életnek... vöröskére meg már más opciók is vannak, ne már, hogy most egy új nővel kezdődik megint ez a ki kicsoda kámfor-játék... ha ilyen képek készültek, kizárt, hogy olyan ne legyen, amin nyilvánvaló, hogy ki ül mellette... a Pentagon nem őrzi így a titkait :nuts:

    VálaszTörlés
  4. Golden, mint a paparazzik. Azok sztem tutira tudják, hogy ki és hányan ülnek a kocsiban. Én már olvastam kettő nőt is. És szidják Robot, hogy bezzeg Kristent nem vitte kocsikázni nappal. Nem mintha nem fotózták volna kettejüket boltba járni. Érdekes, hogy pont a Kristen fanok nem emlékeznek.

    VálaszTörlés