2013. július 11., csütörtök

Mindig edzeni kell járni......

Rob, gyerekcsináló sapka, kerítés, gyerekcsináló sapka, fehér autó, gyerekcsináló sapka...
Paranoiás egy alak, 100 fokban is sapkában főzi a fejét, csak hogy ne a hajával foglakozzunk. Ugyan szóljon már neki valaki, hogy akár van sapka a fején, akár nincs....
Ma nincs mosoly, csak morcos mackó
a többi kép szokás szerint az RPL-en

Ne is törődj semmivel Rob, nekem meg dolgozni kell járni. Így aztán az én kedvem sem derűsebb, tehát ezeket a képeket nyugodtan felfoghatjátok hangulatjelentésnek is. Az úgyis mára esedékes.

-twmmy-

6 megjegyzés:

  1. Jájjj. Még így morcisan is naggyyon cépcéges! <3 Még ez a GYCSS is jól áll neki különben.
    Hééé kis csillagszemű! Tök mindegy mi van rajtad! Nem jöttél még rá???
    Szóval ő vezeti ezt a fehér autót.

    VálaszTörlés
  2. mi ez a motorizált géppark már körülötte??? Fehér böhömke, bordó böhömke, elegáns Tesla... és mindehhez a lenyúzott orrú kedvenc trágyataposó az agyonnyúzott pólóval... lehet, hogy apa nyomdokaiba akar lépni a járgányok terén, de azért még Rob, akarom mondani, ROB *sóhaj

    VálaszTörlés
  3. lehet,hogy hetente váltogatja az elegáns autókat,a rozzant meg régóta megvan.azt is el tudom képzelni,hogy több lakhelye van(Chateau M.,loz felizi ház,haverok lakása,bérelt bungallo) és ezért látunk több autót is.
    jó ez a sapka:))de 29 fokban vajon minek?

    VálaszTörlés
  4. Jáj, nagyon divatos vagy Robci, értem én, de megsül a buksid!
    Lehet azért főzi a fejét, hogy felkészítse magát a sivatagra. XD
    ez volt az első kép amit megláttam ma róla reggel, ha már egy szemét telefonos rátukmálós picsuka felkeltett... rögtön elszállt minden haragom.
    Az van, hogy kezd erősödni bennem egy dolog vele kapcsolatban. Apum is pont ilyen idétlenül hordja a sapiját, neki is van hasonlóan ronda (bocsi Rob) színű pólója és kis csámpi ő is. Akkor ez most apakomplexus? :)

    VálaszTörlés
  5. Gitka, van egy mondás, hogy a lányok az apjukat keresik minden férfiban és ahhoz is mennek férjül, a fiúk az anyjukat keresik... és meg is találják. Eddig nálunk úgy néz ki, igaz a mondás :)
    nem apakomplexus.... ez van.

    VálaszTörlés
  6. ellentmondok az apakomplexusnak.apám 17 évvel volt idősebb anyánál és otthonülők voltak.a hapsim fiatalabb nálam és míg dolgoztam,mindig utaztunk....és én egészen más vagyok,mint az anyja!például nem vagyok erőszakos.

    VálaszTörlés