2013. július 10., szerda

Pöttyös hátizsákos Rob ♥♥♥


És miközben vérvételre vittem az anyákámat, majd bebicajoztam a piacra, vettem őszibarackot és málnát, majd bevánszorogtam a dolgozóba, játszódtam a szomszéd ksilánnyal, felraktam az előző bejegyzést, közben előkerült erről a jóemberről egy csomó ketreces kép. Vajon ő is bevásárolni megy? mert eddig nem láttam uticélt. Honnan hová drágaszág? Menjél már dolgozni, nem állhatom, hogy én itt szenvedek 100ezred annyi pénzért, mint amit te kapsz egy napért, azt még csak nem is dolgozol! Na, hess!

a többi kép itt
-twmmy-









6 megjegyzés:

  1. Hát kész vagyok ettől a hátizsáktól! Arany pofa! :) Az egyik képen látni, hogy egy cipő kandikál ki a tatyójából. Csak nem edzeni megy? XDD

    VálaszTörlés
  2. ó,rhea!pontosan ezen lamentáltam az előbb!mármint,hogy edzés!!!..megy vagy jön...:)))
    valami vitaminos ital,amit visz és csokit eszik.
    kezdődjön már a forgatás!!!

    VálaszTörlés
  3. Na, csak hogy egy kicsit megkavarjuk. A gossip copon előhúztak egy tavalyi képet, amin ilyen fehér buickból/ba száll ki/be a nyúúúú. És hogy most is őrá vigyorog vissza.

    VálaszTörlés
  4. Hát K-ról is készültek tegnap képek, amikor egy barátnőjével jön megy. Tudom ez nem jelent semmit, csak mondtam. :))És most teszem a hülyét, de miből gondolják hogy abba a fehér kocsiba száll ki-be? Nekem mondjuk ez nem derült ki.

    VálaszTörlés
  5. Ja és még annyi. Robertet lefotózzák, K-t pedig nem. Uggyyyannn már!

    VálaszTörlés
  6. rhea, hát ez, az, ha egyszer kocsikulcs van nála, akkor miért is szállna ki más autójából. Vagy tegnap edzés közben berúgott és otthagyta a kocsiját? Na, rengeteg marhaságot össze tudnak hordani az emberek. Egyébként ha K-val fényképelnék le, az milliókat érne a papiknak!! Majd kihagyják, nem?

    VálaszTörlés