2013. július 13., szombat

Tetszőlegesen választott képszerkesztés

Nos,nos, manapság már sokkal kevesebben szerkesztenek képet Robbal és szerepeivel kapcsolatban, mint ezelőtt három-négy évvel. Mint ahogy videót is. Hiába, elült a Twilight-al előhozott érzelmi csúcs,  és mint mindenben, az érzelmi küszöb megemelkedett, és nagyon sokan újabb izgalmakra vágynak, újabb érzelmi megrázkódtatást keresnek és találnak is - vagy végleg felhagynak a rajongással, mert talán sosem volt természetük, csak fellángolás volt. Szerencsére azért maradt még olyan, akit megmozgatnak Rob új szerepei, megjelenései. Ezek közé tartozik Jules, aki az RPAU aktív tagja. Ma az ő plakátjai közül válogattam.

mint aktuális téma

és mint kedvenc kép

5 megjegyzés:

  1. Tudod twmmy azért a bevezető pár mondatoddal kapcsolatban megkérdezném mondjuk Jules véleményét is... Mert az, hogy alkot még képeket / szent meggyőződésem, hogy neki amúgy ez a foglalkozása/ nem azt jelenti, hogy ugyan azon a fokon ég a rajongása... Készít Ő másokról is szerkesztett képet... Amúgy hány meg hány művész szenved ihlethiányban a nagyok közül is... mert igen az alkotáshoz egy bizonyos szint fölött ihlet kell.. legyen akár csak képszerkesztésről, vagy egy egyszerű videó összehozásáról szó a közepes kategóriában. És hogy a rajongás kihűl-e valakiben vagy csak egy iciri- piciri lánggal is, de tovább él és esetleg jön majd valami, ami miatt erőre kap arra szerintem a RAoR újra indítása a legjobb példa..

    VálaszTörlés
  2. Szóval, elveszett már megint, amit ítram. A francba,

    VálaszTörlés
  3. A bejegyzés lényege valóban nem az volt hogy megkérdezzem Julest,vajon foglalkozásszerűen, avagy kedvtelésből szerkeszt-e képeket Robbal kapcsolatban. És nem is fogom. De engedtessék meg nekem, hogy azt a megjegyzést megtegyem, amit érzek. És különösképpen nem érdekel, hogy miért is nincsenek új képszerkesztések, új videók. Mindenki tisztában van vele, hogy a rajongást nem lehet 100 %-os szinten tartani éveken keresztül. De azért engedjétek meg nekem, hogy szomorú legyek emiatt. Hogy Jules miért kezdet újból szerkeszteni, nem fogom firtatni. Hogy Jules még milyen témákban szerkeszt, engem nem érdekel. Hogy kinek mitől jön-megy az ihlete,nem foglakoztat. A tény az tény. Kevesebb kép és videó készül Robról. Ennyit állapítottam meg. És ez természetes is, sőt elvárható, és ezzel blogunk tárgya, alanya is tisztában van. És azt hiszem, az is nyilvánvaló, hogy más felé irányul a blog fenntartóinak érdeklődése. A blogot minden további nélkül be lehet zárni. Passz. Ennyi. Ihlet ide. oda. A blog nem az enyém, minden rendelkezés a Te kezedben van, Bea. Zárd be.

    VálaszTörlés
  4. Nem twmmy, nem zárja be Bea a blogot, mert az nem az övé, hanem hatunké. Ha mind a hatan úgy döntünk, hogy nem akarjuk tovább csinálni, akkor be lehet zárni. Az igaz, hogy a rajongásom pl. nem intenzív, de fennmaradt és várom, nagyon várom az új filmeket Robbal, tehát még mindig érdekel.

    A véleményedet pedig szíved, jogod kifejteni és sok mindenben egyetértek veled.

    VálaszTörlés
  5. twmmy, fel sem merült, hogy bezárjuk a blogot. :( Igaz, én is már másért rajongok, de Rob azért még érdekel és várom, hogy történjen vele valami. Túl sokat köszönhetek neki ahhoz, hogy teljesen "elfelejtsem".

    VálaszTörlés