2013. július 9., kedd

US Magazin 2009

Szép napot!
És miután kitettem ezt a réges-régi képet, gondoltam körülpillantok, hátha van új kép blogunk "alanyáról-tárgyáról". Bocs a nyelvtanért, megárt a német tanulás :)
Nem róla találtam képet. Hanem egy összefirkált autóról és a vörösen csillanó hajú lánytulajdonosáról. Akiről még mindig nem tudják eldönteni, hogy ő ült az autóban, vagy nem... szerintem egyébiránt ő. És ugy e az vagyon írva az autóra, hogy I ♥ Rob..... Na, most akkor hogy is vagyunk?  Eh, fütyülök rá, hogy mit kavarnak, csak hogy nagyobb legyen a hírverés körülöttük. (Jézusom, ezt én írtam le? Én. Hát már én is itt tartok?)
Szóval, nem sorolok fel sok képet a fotósorozatból, merthogy a héten még kaptok belőle. Csak még kettőt, jó?


Na, így hirtelen ilyen melegben nem emelem tovább az izgató hatást.
Legyetek jók, ha tudtok!
-twmmy-

7 megjegyzés:

  1. én is meglestem azokat a bizonyos képeket, én még mindig azt mondom, hogy nem ő ült a kocsiba, hanem az a bizonyos Riley. Van olyan kép amin jól látszik, hogy nem K. Szerintem. Ez a felírat a koszos kocsin, hát lehet valami idióta rajongó biggyesztette oda. Nem tudom róla elképzelni, hogy ilyeneket csináljon.

    Ez a fotósori pedig....jajajjjjjj! :)

    VálaszTörlés
  2. én is azt mondom,mint rhea:Riley autózott Robbal.a lány egyébként írta a twitteren,hogy nem járnak,csak barátok.amúgy meg sokkal szebb és nőiesebb,mint Táti!ja,és nem mutogat!!!
    május eleje óta nem készült közös kép Robról és K.-ről,ami számomra azt jelenti,hogy PR volt az egész kapcsolat...
    köszi twmmy,a US Weekly képeket!ezeken látszik,hogy Rob járt edzőterembe:))
    milyen rég volt már ez a szélfútta séró időszak:))

    VálaszTörlés
  3. Tudjátok, mi az, ami érdekes? Az, hogy Táti kocsija olyan mocskos, mintha nem mozdult volna két hete onnan. Azon a szélvédőn annyira sem lehet kilátni mint az enyémen, pedig az enyém szélvédőm a tamariszkusz alatt igen mocsodék tud lenni.
    A feliratot meg elég békésen bámulja. Én tuti letöröltem volna kapásból, ha az enyém a firkált járgány. Márpedig nem otthonról indul, hanem valami útleveles hivatalba-ból.

    VálaszTörlés
  4. párizsban volt a divathéten és Chanel bemutatón néhány napja.nem értem,hogy minek megy ilyesmire,mikor állandóan csak a farmert,pólót és baseball sapkát erölteti!?
    szerintem több kocsit használ:lehet,hogy befúj a loz felizi/malibui szél a garázsba,azért a por:)))

    VálaszTörlés
  5. az én ötletem: papik írták rá, neki meg ciki lett volna azonnal törölgetni és fotótémát szolgáltatni... tipikus ha van rajta sapka, ha nincs helyzet... inkább Robról jönne már valami forgatásos fotó :)
    nekem ez a sorozat egy ideig nem volt a kedvencem, de hát gyenge nő vagyok, már ez is az XD

    VálaszTörlés
  6. Vagy a papik, vagy felviztattak valami suhancot. MErthogy ha ők núltak hozzá, büntethetők. Az már kimeríti a zaklatás fogalmát. Viszont ha egy "ártatlan" járókelő szórakozik, az nem probléma. De a kezük benne van, az tuti :)

    VálaszTörlés