2013. augusztus 12., hétfő

Hétfő, egy kicsit másként

A mai feladatom, nem a szokásos első kép amit ma megláttam Robról, hanem csillagszemű és az ő italai. :) De ma megörvendezettek minket egy csomó állítólag új képpel, amik Berlini premiereken készültek. Szóval dúskálok a feladatokban. :)) Nézzük először a premier képeket.
                                                        BD1

                                                        BD2

                                                        Bel Ami

                                                      Cosmopolis

                                     WFE ( istenem de jó is volt ott tülekedni! XD)És most nézzük, mit iszik arany csillagszemű. Számtalan képen láttuk már, ahogy kávét, vizet, sört vagy éppen bort iszik. Ezekből is hoztam egy csokorra valót.

És még mindig nincs vége! Megmutatom amit ma először megláttam róla. Ami friss kép. :)
Ilyen hosszú posztot, talán még soha nem csináltam. Azt hiszem, remek hét indító. :))

A sok-sok premier képet, és frisst megtaláljátok itt és itt
Szép napot nektek!
rhea

6 megjegyzés:

 1. tényleg remek volt, főleg a második mosolygós kép, amit még sose láttam (ilyen is van???)XDDD... az ivós összeállítás meg... megyek is, iszom valamit, mert kedvet kaptam... meg meleg is lett ;)

  VálaszTörlés
 2. jutka, a második képnél én is elidőztem :)
  az ivós képek pedig teljesen kikészítettek, nem tudok betelni vele ilyenkor... RM-s kisujjacskás képecske meg no comment XD erre még friss kép sapiban ráadásul.. és én azt hittem ezen a héten enyhébb idő lesz :P

  VálaszTörlés
 3. Gitka, reméljük, nem enyhül a képekből áradó hangulat.
  Jah, Berlin, az bizony Berlin volt.
  Mikor jön megint - és mikor lesz rá pénzem?

  VálaszTörlés
 4. Miért szexi minden, amit csinál??? Iszik üvegből, pohárból, bögréből, csészéből.... irtó szexi, hajába túr.... über szexi, mosolyog....ááááá....meghaltam. Holnapra megjönnek a filmek!!! Akkor mi lesz??? Ha nem jelentkeznék, kórházban leszek súlyos, akut Robitisszel!!! :)

  VálaszTörlés
 5. Lizzy! Mire kijönnek a Dior-képek, szerintem foglalj egy komplett osztályt a csapatnak, ha már ott vagy ! :) Hogy azt ne mondjam, forró lesz idén a vénasszonyok nyara ;)

  VálaszTörlés
 6. Lizzy, hogy késtél ennyit? :)
  hát ja, ha végignézel minden filmet, klasszik kezelésre lesz szükséged - újra kell kezdeni. Mert mindig találsz valami újat benne :)

  VálaszTörlés