2013. augusztus 3., szombat

Rob szemesarka

Hmmm... Ha megfeszültem, sem tudtam, mi  a bánat tegnapra a téma. A megnevezés úgy hangzott, hogy tear duct. Na, erre varrjon gombot, aki érti. Könnycsatorna? Akár lehetne, de annyira közeli nincs Rob szeméről, hogy belekukkantsunk a csatornába. Na! Ez egy jó ötlet. Kitanulni a szemészetet és felajánlani neki, hogy megvizsgáljuk. Majd a vizsgálat közben megejtjük a csatornafotózást.... Pihentke vagyok.
Szóval és tettel, marad az orra felőli szeme sarka. Merthogy olyan szép szeme van, hogy lehet nézegetni sokáig. Erről jut eszembe. Tegnap hazafelé biciklizés közben pont ezen méláztam. Hogy a kékszeműek általában hideg tekintetűek.  Rob tekintete minden, csak nem hideg. Ezek szerint megállapodhatunk abban, hogy nem kék a szeme. Hanem szürkéskékeszöldes. Hehe, a zöld nem is igaz - csak játszottam.
A szürkéről meg eszembe jutott most a Szürke... Állítólag a szem 500 féle szürke árnyalatot tud érzékelni. Akkor Eddie lemaradt 450-el!
Na, a szemek következnek.
Ugye milyen kis kerek fejű szép szemű fiúcska volt?

A feje nem maradt kerek, de a szeme.... az a szép szeme
És guglizás közben ráakadtam egy blogra, ahol éppen azt taglalják, hogy mitől ázsiai egy szem. És kivel kezdik a példálózást? Hát Robbal, mert a a bal szeme kicsit más vágású, mint a jobb.
Nos, befejezem a szemek pakolgatását ezzel a képpel, mert napestig lehet nézegetni a képeket Róla.
-twmmy-

4 megjegyzés:

  1. jaj,de jó kis poszt!köszi,twmmy!
    nekem bejön,hogy asszimetrikus az arca és bal szemhéja olyan lefittyedt:))nekem a jobb szemem ilyen.
    szép az a különleges szürkéskék szem!:)))

    VálaszTörlés
  2. jééé, nekem kapásból a szeme másik sarka ugrott be. Szarkalábak? Hát nem

    VálaszTörlés
  3. én meg csak csendben elvagyok Szépszeművel... minden tetszik benne, a színe, a vágása, a szarkalábak... és ez a poszt is tetszett nagyon, kösz twmmy!

    VálaszTörlés
  4. Twmmy,tetszett Rob szemeinek a taglalása.:) Tényleg olyan mintha folyton változtatná a színét. Néha kék, néha szürke és nem a fotoshop miatt. :)Végül én is arra jutottam, egy a lényeg, hogy lássam! :)

    VálaszTörlés