2013. szeptember 10., kedd

Az a bizonyos profil...

Hát igen...Khmm... A leggyönyörűbb a világon. Fúúú, ez most nagyon csöpögött, tudom. :)) Ez a sok Dior cucc teljesen megzavart. XD De tény és való, csillagszemű profilja festővászonra kívánkozik. És ez még mindig csöpög. XDD Oké, leálltam és koncentrálok inkább a képekre. Tegyétek ti is azt. :)


















































Új Dior kép. Egyem is meg azt a komoly pofiját, ahogy figyel. :)

forrás


Szép, mosolygós keddet mindenkinek! :)

rhea

6 megjegyzés:

  1. rhea!nagy vagy!!!köszönöm a szép képeket!feldobtad a napomat:)))
    fáj a derekam,de egészen megfeledkeztem róla....

    VálaszTörlés
  2. rheám, van egy kérésem, bár lehet Áginak szól, mert nem tudom, melyik képszerkesztővel lehet megcsinálni. De a profilokat nem tudnátok elcsúsztatva egymásra rakni?
    És keresni mondjuk egy Apolló profilt, mert nekem az a görög isten ugrik be Rob-ot nézegetve.

    VálaszTörlés
  3. én meg csöpögve nézelődtem, köszke :)

    VálaszTörlés
  4. Jáááj! Ez a férfi tök mindegy, hogy hogyan áll a fotósok vagy a kamera elé, mindig szépséges képekkel ajándékoz meg minket!!!!!!!!!! A könyvemben is sok ilyen kép lesz. Már elég jól haladok vele. :)

    VálaszTörlés
  5. Lizzy, milyen könyvet készítesz? És hol lehet mahd hozzájutni? ;)

    VálaszTörlés
  6. Ági! Már régebben írtam, hogy a mi drága, egyetlen Robunkról szerkesztek könyvet. (Már csináltam párat és alá is irattam Gary Barlow-val, amit róla csináltam.) :) Rengeteg képet letöltöttem kis korától mostanáig és könyve rakom őket. Angolul szedem össze hozzá a szöveget az életéről, filmjeiről és persze az Ő kis idézeteit. Szerintem 2 könyv lesz belőle, mert olyan sok jó kép van. CEWE fotókönyvvel készítem, most van akció szept. 30-ig. Ha lenne találkozó szívesen elvinném megmutatni!!! :)

    VálaszTörlés