2013. szeptember 19., csütörtök

Hangulat

Jó regglíít Mindenkinek!
Gőzölög a kávém, szegény édes koffein adagom, azon erőlködik, hogy valami életet leheljen belém.
Szóval így csütörtök reggel eszembe jut eme örök érvényű gondolat (amit már egyszer írtam)
Ma, egy általam még soha nem látott (nem tudom hogyan történt ) Robci képet hoztam, ami
híven tükrözi az állapotomat.
Csak ülök merengve, bámulom az eget,
a kósza gondolat messziről integet.
Pedig már venni kéne inget, gatyót, bugyit,
szál mosolyban nem illik várni Postás pubit!
Robcika jobb teszed ha felpattansz szépen!
Nem figyelsz, s egy, két, hár', ...aranyered lészen.
Idő van! Indulok! Igázgatnak engem,
miközben nektek itt kedvemet jelentem.
Fátyolos reggelhez illik ez a vidi,
talán e dallamot van aki szereti.

Szép napot kívánok Mindenkinek!
moncsi

7 megjegyzés:

  1. Hát Csajok!!! Nekem gyönyörű reggelem lett! Azt mondtátok, hogy leírhatom, úgyhogy akkor megfogalmazom azt a 3 pici álmot, amellyel Rob örvendeztetett meg egy éjszaka alatt. :)
    Álmomban este 9-10 felé járhatott az idő és egy plázát jártunk be Robbal, épp egy parfümériába tartottunk. Már zártak, de minket beengedtek. A férfi parfümök irányba vettük magunkat (hova máshova??? :)). Megláttam a plakátját és odamentünk. 2 fajta parfüm volt a nevével fémjelezve. (Szóval nem Dior volt, hanem Robert Pattinson. ) Az egyiknek fekete üvege volt, a másiknak meg piros. Megszaglásztam és hát annyira jó illat volt, hogy fél orgazmust idézett elő. Látta, hogy mennyire tetszik nekem az illat, erre felkapott és olyan mosollyal nézett rám, hogy na az volt az orgazmus 2. fele. :) Majd miután földet értem, csókolózni kezdtünk, és az az érzés, ami elfogott, kirobbanóan nagy volt!!!
    A 2. álmom egy buszféle villamoson zajlik. Úgy kezdődik, hogy a megállóban állok, csak nem jön az én buszom vagy villamosom. Majd meglátom, hogy Robertünk felszáll. Nekem nem arra kellett volna, de hát ez cseppet sem zavart. Néztem folyamatosan, hogy hova ül le. Majd összeszedtem minden bátorságomat és odamentem. -Szabad ez a hely? - kérdeztem angolul. Kicsit morcosan rám nézett, de persze igent mondott. :) Bemutatkoztam és mondtam neki, hogy éppen könyvet készítek Eóla. Erre felcsillant a szeme. Elmondtam, hogy nemsokára kész, gépen van még csak meg, de leírtam, hogy hogyan néznek ki az oldalak. A Gary Barlows könyvem épp ott volt és mutattam neki, nagyon tetszett neki és az is, hogy Gary aláírta. Majd így szólt: Most itt le kell szállnom, találkozzunk Tomi barátodnál és akkor megbeszéljük a részleteket a kiadatásról. Nagyon boldog voltam. Leszálltam és abszolút nem volt ismerős a hely, erre bepánikoltam, hogy nem fogok odaérni Tomiékhoz.

    VálaszTörlés
  2. A 3. álmomban nem Robbal szerepelek. Egy díjátadón voltam, ahol a 3 Alkonyat szereplő kapott díjat és az egy 180 cm-es plüss maci volt. Kristen így nyilatkozott: Köszönök mindent a világ legszebb férfiának, Robert Pattinsonnak! Erre odament a macihoz, átölelte és nagy ívben lesz**ta Robertünket. De Ő annyira elvakult volt, hogy Kristen mögé ment és hármas ölelést mutattak be a macival. Taylor kapva kapott az alkalmon és ő is odament. Így már 4-es fogat lett. :)
    Na ezeket álmodtam!!! Kinek melyik tetszik a legjobban??? Mondjuk, ha fogadni kellene rá, biztosan tudnám, hogy melyikre érkezne a legtöbb voks. :) XD

    VálaszTörlés
  3. Moncsi, ezt a zenét nagyon szeret(t)em, a telómon is rajta van, de már nagyon rég hallgattam.

    Lizzy,mindhárom történeted/álmod tetszik, de az elsőre voksolok. :)
    Mázlista!! :D

    VálaszTörlés
  4. Moncsi, én minden reggel hallgatom,mert életem párja ezzel ébred. Meg az én KÁVÉ-t reklamálásommal.A képet meg még nem láttad? Van egy lovas is ebből a sorozatból. Próbálnám meggyőzni a fiatalkorúmat, hogy lépjen modell pályára, hátha lesz belőle is egy Eddie :)
    hogy tudsz mindenből verset csinálni? Erre azt hiszem születni kell. mint a félregépelésre :)

    VálaszTörlés
  5. Lizzy, és aludtál is? Én tuti egész nap aludnék, ha ilyen mozgalmasan álmodtam volna..

    VálaszTörlés
  6. Lizzy, gondolom az éber óráidban rengeteg Robcit szívhatsz magadba, ha éjszaka a tudatalattid is azt próbálja feldolgozni :)
    Nekem is az első tetszik.
    Én ha álmodom reggelre elfelejtem, pedig volt úgy hogy direkt szóltam magamnak álmomban, hogy ne felejtsem el.

    VálaszTörlés
  7. A könyvkészítés miatt van. Tegnap rövid munkanapom volt, így 7 órát tudtam foglalkozni az én drága pici 154 oldalas Robci könyvemmel. Ja meg mellé 2 nap alatt kiolvastam a Vámpírok és Vérfarkasok c. könyvet. :)

    VálaszTörlés