2013. szeptember 8., vasárnap

Videó vasárnap

Hm kicsit csalódott vagyok, mert Biel nem rukkolt még elő valamivel. Bár lehet, hogy csak én tulajdonítottam annak nagy jelentőséget, hogy aktivitást láttam végre tőle.. :/
Na nem baj. Hál istennek az elmúlt majdnem öt év bővelkedik videókban, így mindig van mihez nyúlni a kamrában.
De mielőtt befőttet bontanék előtte azért egy aprócska, ám annál szexibb, DiorRob összeállítást nyújtok át nektek swenjagrey alkotóműhelyéből.
Én szeretem az ő videót nagyon, bár szerintem méltatlanul kicsi nézettségű szerkesztő.És akkor néhány befőtt.
Ez volt az  első Tanitataniru  videó amit megláttam annak idején.. Rögtön kedvenc lett a vidám dal miatt. Sexy Sunshine.. jah.. az.. :Probelied klasszikus. Imádni fogom az idők végezetéig .. :PÉs az én drága Manum alkotása. (L) A nemzetközi Rob rajongó közösség egyik legnagyszívűbb emberét "ismerhettem" meg benne.DUKKESA31 örökzöld. /Édes 10 hónapos kisbabája van Rosa-nak. A  fészen rendszeresen oszt meg fényképeket Róla (L).  De amíg nem volt édesanya addig alkotott néhány emlékezetes darabot :D /Tudom, hogy ez egy születésnapi videó volt, de az istenített  MoonlightRus-om ezen munkája nagyban hozzá járult ahhoz, hogy komolyabban bele ássam magam a sony vegas videó vágó programba.
Amikor először kaptam elismerő szavakat Tőle, akkor  a mennyekben éreztem magam. Annyira szerettem minden szerkesztését.  Ha tehetném kitennék Tőle több alkotást is, de nem akarom nagyon megsérteni a 100%-t :DKitől tegyek még be?
TheDreamhuntress
Ő sem maradhat ki. Csodálatos ez a videója ezzel az orosz dallal.És végül de nem utolsó sorban a "marhatehetségesvidikészítőistennő".....Biel.. akit szerintem így két évnyi hallgatás után is vissza vár a masszív Rob rajongó bázis..
Szerény véleményem szerint, a mai napig nem tudott a nyomába érni senki sem ennek a spanyol és angol felmenőkkel rendelkező lánynak.
Volt valami olyan különleges abban ahogy szerkesztett, amit senki sem tudott reprodukálni..
Ezt a videót még ma sem tudom úgy megnézni, hogy ne kerülgessen a sírás.. Annyira, de annyira szerettem ezt a srácot... annyi, de annyi szép pillanatot hozott az életembe...
Vannak még néhányan akiktől lehetne ide kitenni, de nem akarok megagiga posztot.
 Ott van a ma már egyeduralkodónak számító Bru, a sony vegas szerkesztés koronázatlan királynője Catushkapatty13Mai / aki ma  már sajnos szintén nem aktív több mint egy éve/  és még sokan mások.
Nézzétek meg a kedvenceim listámat a you tubon. Ott mindenki ott van aki számít. ;-)

És itt a vége.. ez volt az utolsó...
Na nem vacsora.. :D
Csak az utolsó bejegyzésem ezen a helyen.
Mivel három éve egy nagyon őszinte poszttal kezdtem meg a munkásságomat, így egy hasonlóan őszinte pár sorral szeretném azt lezárni.
Ez a hely a "gyermekem". Én "szültem".
Sok szép és kevésbé szép emlékem fog ide kötni.
Nem titok előttetek sem, hogy egy ideje igen igen megkopott a rajongásom Rob iránt.
Tudom mi történik vele, napra kész vagyok belőle, de ahogy azt pár hete twmmy megjegyezte, már nem tudja azt az érzelmi szintet hozni ami jó lenne nekem.
Eleinte szégyeltem ezt és lelkiismeret furdalásom volt, hogy hogy lehetek ilyen állhatatlan.
Aztán pár  hete váltottam pár sort sutyival e-mailban és mondott nekem valamit, amin erősen elgondolkoztam.
"Szóval, bármi, ami jobb kedvre derít ebben a helyzetben, az csak jó lehet! És ne foglalkozz azzal, ki mit gondol! Legyél önző! Csak az érdekeljen, ami neked jó, mert a jókedv elengedhetetlen a gyógyulásához!"
Köszönöm sutyi ezeket szavakat. Erőt adtak.
Igen, ami nem megy azt nem kell erőltetni.. és nekem már egy ideje nem megy a bejegyzés írás..
Jó bejegyzéseket nem tudok, közepeseket, vagy ne adj isten rosszakat, uncsikat, meg nem akarok írni.
Így hosszas tipródás után, de búcsút mondok nektek kedves blog látogatók, szerkesztőtársak
Köszönöm az elmúlt 3 év minden pillanatát. Tovább reppenek az éter más szegletébe. Egy másik világba..
Hogy stílusos legyek egy videóval búcsúzom.. friss, ropogós és búcsúzós... Orosz nyelvű dalra, melynek a címe: Viszlát..
Drága Rob! Viszlát! Drága bloglátogatók, szerkesztőtársaim! Viszlát!beanene


6 megjegyzés:

 1. Nem is tudom, hogyan kezdjem. Olvasom ezeket a sorokat és mintha elvágtak volna bennem valamit. Tudom, én nem olyan régóta vagyok itt és nem is mindig túl aktívan, van mikor közbe szól az élet.
  Nagyon imádom/tam a videóidat és a válogatásokat, amiket posztoltál.
  Igaz, amiket írtam, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar el jön a búcsú és főleg nem végleg. Személyesen nem találkoztunk, de nagyon megkedveltelek téged és a többieket is. Nagyon jó kis csapat ez.
  Most szeretnék én is önző lenni és azt mondani: Ne menj, vagy legalább nem búcsúzz innen végleg! Tudom, nem tehetem...
  Hiányozni fogsz... Hosszú ideje nem sikerült pasinak se könnyeket csalni a szemembe, de neked igen. :) Bocs, ha kicsit összeszedetlen lettem, ez a hír letaglózott. Ok. Befejezem...
  Sok szerencsét, jókedvet, mihamarabbi gyógyulást kívánok! Remélem, azért még "összefutunk" valahol, talán még egyszer személyesen is!
  Köszönök Neked Mindent!

  VálaszTörlés
 2. Sajnálom, hogy tényleg búcsút intesz a blognak, hiszen amint írtad is, ez a Te gyermeked, Te hoztad létre 3 éve. Hiányozni fognak a posztjaid, szerettem olvasni az írásaidat.
  Szerencsére tőled nem kell elköszönnöm. Remélem hamarosan megggyógyulsz és kollégákként nem sokára találkozunk.

  VálaszTörlés
 3. Minden jót az éter más szegletében. A valós világban meg mihamarabbi gyógyulást és sikeres életet.

  VálaszTörlés
 4. twmmyhez csatlakozva (ha már megint sikerült szó szerint megírnia előttem XDDD) minden jót abban a másik szegletben is, és ahogy a közelmúlt komijaiból sejtem, mielőbbi gyógyulást Beus!
  "Köszönet a boldog évekért,
  Köszönet a sok-sok mindenért,
  ...
  Ha néha a kedvem rossz volt, egy perc alatt elűzted,
  Színes álomképet festettél elém..."

  (ide sem írom, honnan az idézet, az idősebbek nyilván rájönnek, a fiatalabbaknak meg nem kell tudni, hogy nekem az őskorból ugranak be idézetek XD)Pusza

  VálaszTörlés
 5. Szia Bea! Azért remélem nem örökre intettél búcsút!!! Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!!! Puszi

  VálaszTörlés
 6. kedves Bea!csak tegnap láttam a vasárnapi posztodat,mert nem voltam gépközelben napokig.
  mielőbbi javulást kívánok egészségileg!:))
  mivel a döntést meghoztad Robbal kapcsolatban,ezen mi nem tudunk változtatni,bármennyire is szeretnénk....
  Veled kapcsolatban azok az emlékek fognak mindig eszembe jutni,hogy milyen kedves voltál hozzám és másokhoz is,mikor az idők kezdetén megjelentünk a pubban.ez azért volt nagyon fontos(legalábbis nekem),mert az RPD-n eléggé elmérgesedtek a dolgok 3 éve és már nem szerettem kommenteket írni.
  köszönöm a videókat,amiket készítettél!
  a legjobbakat kívánom Neked!:)))

  VálaszTörlés