2013. október 18., péntek

2008 Austin filmfesztivál

Csatlakozva rhea szerdai How To Be posztjához, én ma a 2008-as Austin filmfesztiválhoz kapcsolódóan hoztam képeket nektek. Mondhatnám, hogy mind-mind önmagáért beszél, de nem mehetek el szó nélkül eme csodálatos hajkorona mellett. :)
Érdekes, hogy még régebben azért sírtunk, hogy miért tűnt el a szép "hosszú" haja, most a Dior korszakban nekem már kicsit fura lenne, ha megint ilyen nagy hajjal látnám. 





"Dús hajába tép a szél, két szemében ott a szenvedély" XD Biri 

5 megjegyzés:

  1. jaj, Biri...nem tudom abbahagyni, most dudolászom ezt a hülye számot XDDD és abszolút igazad van, most már fura lenne ekkora séróval... már csak ezt a sötét szakállat kéne leimádkozni róla valami halvány borostára, aztán már tökkkkéletes is lenne :)

    VálaszTörlés
  2. Golden! Pedig erősen gondolkoztam rajta, hogy Varga Mikit belinkelem még a posztba, de olyan silány vidiket találtam erről a számról, hogy inkább kihagytam. :)

    Szakál nekem sem jön be, úgy hogy, ha legközelebb nálad ejtőzik a Szépfiú, igazán megborotválhatnád! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem hiányzik a hosszú haja, én még bőven el tudnám fogadni. Igaz, ki nem állhatom a centis szőrt a fejen. Családtagnál sem, pedig ezek sem hordanak hosszú hajat itthon..
    ezt a közönségtalálkozót annyira szeressem :)

    VálaszTörlés
  4. oh,Biri... el is tudnám képzelni a dolgot, valahogy így:
    http://24.media.tumblr.com/db2a5cbad7194d0785edeaab01c1762e/tumblr_mr2d4n3nyz1qi1pgwo1_500.jpg :P

    VálaszTörlés
  5. Óóóó basszus Golden!
    Így borotválod a férjedet? XDDDD

    twmmy, lehet többet kellene erre járnom, hogy több legyen a közönségtali? Majd igyekszem, de tudod, hogy nem csak rajtam múlik.

    VálaszTörlés