2013. október 17., csütörtök

Az újtól való félelem (Misoneism)

Nem bírom ki, hogy ne olvassátok, hát még ha igaz is!!!!
 

A Death Grips együttes üzenete:
Nemrég alapítottunk egy lemezkiadó céget, ami egy nagyon különleges kapcsolatban jött létre a Harvest/Capitol céggel, amit Caroline fog forgalmazni. Innentől, előre tudhatjuk, hogy a kreatív igyekezeteinket változatlan lehetőségekkel érhetjük el. Ez nem csak egy, az általunk készített zenének forgalmazási módja, de arra is használni fogjuk, hogy más művészeti ágakat is bemutathassunk. Stefan Burnett, az énekesünk, a közeljövőben fogja kiadni a képzőművészeti munkáinak gyűjteményét keményfedelű könyv formájában, nagyon limitált példányban, a PictureBox segítségével. 
Ezen felül, Zach Hill mostanában fejezi be a rövidfilmjét, aminek zenéjét a DEATH GRIPS szolgáltatja. A film címe Misoneism, végig "egyszínű" film, ami egy fiatal férfi tetteit mutatja be, miután belekényszerítenek a brazil alvilági prostitúcióba. A szereplők Robert Pattinson és Colin Hanks; a film sokkoló és rámenős/erőszakos módon szeretné megvilágítani ezt a helyzetet. A filmet 2014 tavaszán mutatják be, egyszeri vetítéssel a Sacramento történelmi Guild Theater-jében (színházában). A filmmel kapcsolatban további hírek az elkövetkezendő hetekben jelennek meg a Tumblr oldalunkon (ami most kizárólag a Misoneism-nek van szánva). A kétperces előzetes a már előbb közölt linken lesz hamarosan elérhető.
 (Egyszínű = egyetlen színből és annak árnyalati intenzitásából készült mű)
Az augusztus 21-én megjelent Birds most már hivatalosan is bejelentett része a Misoneism zenéjének. A számot nagyon jól (kitűnően) fogadták.

Ezt az üzenetet kizárólag 10 kisebb weboldal kapta meg, hogy hangsúlyozzuk a minimális megközelítést, amivel a Misoneism reklámozva lesz. A film a Sacramento ’70-es években készült független filmjeinek az erkölcsi világképével készült, amiknek legtöbbje igen alacsony költségvetésből készült és keveset is hozott, és jobb esetben is csak közepes népszerűségnek örvendett. Bizonyos értelemben, a reklám egy társadalmi kísérlet. Szándékosan alkalmaztunk hires színészeket, hogy egy kísérleti, avant-garde filmben szerepljenek, amit csak kisebb indie-zene weboldalakon reklámoznak, illetve olyan okokból, amiket a továbbiakban fogunk nyilvánosságra hozni.

Szóval ezért lógott velük!
Kíváncsi vagyok, saját ötletei voltak-e, és azok milyen mértékig épültek bele az alkotásba.
Dior után prostitúció.... hümmm... meglep bennünket a pasi megint :)

Meglepetésszerűen fals  a hír. Pedig örültem neki :( 

1 megjegyzés:

  1. anyám borogass, Robert! Szóval ilyesmit csinálsz, amikor mi elképzelni sem tudjuk, hol a fenében bujkálsz? Csak félve kérdezem, mit szól a Dior ahhoz, hogy a világfi képedet a prostitúció világába viszed? Bár, nyilván megrágtad ezt te is, mások is, mielőtt belevágtál... hát, ezek után meg is őrülök, ha nem fogom látni esetleg...

    VálaszTörlés