2013. október 31., csütörtök

Csütörtök - hangulat

Milyen is lehetne a hangulata az ember lányának csütörtökön?
Éppen ott tart, hogy elege van a hétből és inkább csak elfeküdne a fejét fogva, valahogy így:

Aztán amikor nehezen kinyitja a szemét, akkor eszébe jut, hogy juhé, hiszen ma nem is dolgozóban van, hanem a "lót-fut intézkedik" a soros feladat, és valahogy így néz ki a következő három óra.

viszont, megéri futni,mert pénzt kapok :) ... azaz... pénzecskét... pénzmorzsácskát, de az is több, mint a semmi. És... utazhatok is egy kicsit. Tudjátok, mit szeretnék megnézni a Balaton mellett? Ha lehet kérnem, még ma!


Ehhez kapcsolódóan találtam egy oldalt, eszméletlen szép képek vannak a Bel Amiból, és úgy kutyafuttában megnézve a leírást, részletesen foglakozik a filmben megjelenő szobák berendezésével, stílusával. Úgyhogy javaslom, merüljetek el a lakberendezés rejtelmeiben Umával és Robbal, én megyek ügyintézni :)
A Halloween-t idén azt hiszem, kihagyom, de a Herzog filmet megnézem Cím:Nosferatu: Phantom der Nacht(1979).


-twmmy-

3 megjegyzés:

  1. ó, twmmy, ez már megint nagyon ott volt, kösziiii :) és megyek leselkedni az ajánlott oldalra... bár, látatlanba mondom, nyilván feldobná az oldal látogatottságát, ha Rob vezetne körbe a házban, ecsetelve a szófák puhaságát... khm, elkalandoztam :)

    VálaszTörlés
  2. huh, twmmy, a Bel Ami-s bejegyzést még nem találtam meg, de az időutazás a Los Feliz-i házzal legalább annyira klassz volt... 1922-től követni a változásokat és meglepő magánfényképeket látni a Robos időszakból, wow, mondom, hogy kincseket találsz

    VálaszTörlés
  3. nyah, és itt is van http://cotedetexas.blogspot.hu/2012/05/anatomy-of-french-movie-set-bel-ami.html

    de igazából az egész blog egy csoda, Provance is képviselteti magát... szóval, rendesen el fogok veszni rajta, már látom

    VálaszTörlés