2013. október 14., hétfő

Elle Man Magyarország 2013_3

Hmmm, hogy Bugsy honnan tudta, hogy benne van ebben a magazinban Rob, mikor  a tartalomjegyzékben még csak utalás sincs rá!!! Mi a manó, szégyenlik, hogy bele kellett tenniük felsőbb parancsra???!!!! A kanadai Elle Man bezzeg címlapon hozza. Nna, ennyi a morgás, jöjjön a cikk. Semmi új, a külföldi lapok ismétlése.
imagebam.com
imagebam.com
imagebam.com
imagebam.com

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm Bugsy és twmmy, hogy megmutattátok a cikket. :)
    Kerestem volna az Elle-t én is, de mire este 8-kor hazafelé tartottam, már minden újságos zárva volt.
    Nekem tetszett a cikk. Végre komolyan veszik és nem csak a twilight-os múltjáról írnak benne. Hiába no, megkomolyodott a kis kedvencünk (de azért hiányzik a régi bohósága is)

    VálaszTörlés
  2. twmmy, (ezt most Te szerezted, ugye?) onnan tudom, hogy az Elle Mant indulása óta veszem és imádom. Szóval itthon derült ki... Már a korábbi számokban is volt egy másik, nem címlappasiról is cikk (a címlapot a 40 felettiek foglalják el), rákerestem, hátha Ben..., mint a múltkor MF!
    Irrrrrgum-burrrrrgum neked is, de nekem is, igaz?

    VálaszTörlés
  3. ja, nagyon szívesen, Ági, és nekem is tetszik a cikk, mert Rob, de mégis sokkal felnőttebb változatban. Lassan csak megérjük, hogy a saga kikopik a cikkekből.
    A szkennek ellenére mindenkinek őszintén ajánlom az újság megvásárlását, mert ritka jó és tartalmas kiadvány, nem csak férfiaknak!
    Férfi magazin, amit egy női magazin szerzőgárdája jegyez karöltve kortárs írókkal, gondolkodókkal.
    Hhhhh, szeretem

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Akkor mostani újság, ugye??? Mert akkor rohanok a legközelebbi újságoshoz!!!!! :)

    VálaszTörlés