2013. október 12., szombat

Háttérkép

Nem tudtam, hogy ma mit is posztoljak nektek, mert a mai feladat nem igazán hozott lázba. Aztán addig nézegettem Rob Dioros fotóit, míg az egyikről az azonos beállítás miatt eszembe jutott egy régi kedvencem. Fogtam hát és ripsz-ropsz, potom 4 óra alatt összestoppoltam őket.
Remélem elnyerem vele tetszéseteket, ha nem én, legalább Rob. :)

Én ma 10 órás továbbképzésen fogom a napom eltölteni, nektek ennél kellemesebb időtöltést kívánok a hétvégére. :)

4 megjegyzés:

  1. Juj, de jó, hogy csináltál nekünk új képet! Látod milyen hasznos, hogy tudsz képszerkeszteni? Nem kell mások általi képet keresgélned, fogod és alkotsz egyet. Nagyon tetszik, háttér lesz belőle!

    VálaszTörlés
  2. a stoppolás remekül sikerült, bár először nem értettem, miért nem fordítva ülnek... a testük akkor fordulna egymás felé, így viszont az arcok... no, nem is ez a lényeg, Robci szééép volt, az is maradt, sőt... érik, mint a jó bor... amire nagy szükséged lehetne a mai továbbképzés után... Köszi :)

    VálaszTörlés
  3. Azért a pozíció sok mindent elárul, nem? Az először készült képen még nyitottan ül, és érdeklődően tekint a szemünkbe. A mostani képen szinte bezárja magát, és a tekintete inkább közömbös, majdhogynem elutasító

    VálaszTörlés
  4. Túléltem az okosítást. :)
    Köszi twmmy, Golden.:)
    Egyébként azért raktam így őket, mert a 2009-es kép jobb oldala le van vágva. Rosszul mutatott volna középen fél karral.

    VálaszTörlés