2013. október 20., vasárnap

Homlokpuszi Rob módra

Kliensünk bizony mestere a homlokra adott puszinak. Evolúciós magyarázat van rá. Ugye ő 185 centis (na, próbálna engem homlokon puszilni!!!!), a lányok meg, akiket mellé adnak, az egy Uma kivételével mind a hóna alá érnek. Hát most hajoljon akkorát? Persze, hogy nem, a legközelebbi puszilható pont pedig ugye a homlok. Hát, oda adja.  Most jut eszembe, ha  a Gertrud Bell-es filmben Nicole lesz  a partnere, akkor kapaszkodhat megint, vagy újfent nyakpuszka lesz :)
Nos, próbáltam sorra venni a filmeket. Hát, nem voltam sikeres, a legtöbb homlokpuszit Bella kapta. Így, hogy ne legyen túltengésünk az Edward-Bella párosból, csak azért is teszek be más filmekből is egy-egy puszis képet.
Nos, kezdjük hát:
A Vanity Fair-ben nem volt alkalma megpuszilni éppen jelentkező édesanyját.
Szegény Giselher már majdnem eljutott a pusziig, de sürgős leskelődni való lett, ezért kimaradt  a jóból
Aztán jött a Harry Potter, ott táncolhatott, de csak a főszereplő puszilhatta  a főszereplőnőt.

Elérkeztünk a majdnem felnőtt szerepkörbe. Bizony megesik, hogy  a nagynéni elcsábítja szépséges unokaöccsét, aztán elege lesz belőle. Csak azzal nem számol  a női egyed, hogy az öcsike többet akar. Még többet. Legtöbbet.
A horrorféle után könnyed leányregény fiúi ideálja következett. Hah, ha mindig lenne egy férfinép, aki rendelkezésre áll, ha bajba kerülünk! Mindenesetre egy bátortalan próbálkozás, az ülő helyzetből kifolyólag a leány arca-szája  a cél.
Nagy kedvencem, a How to Be következik. Puszi? Az nincs. Viszont van  a bemegyek a lány után mindenhova jelenet, ami legalább olyan aranyos, mint amikor szakítanak. Kép csak  a kedvencem

Következő filmünkben sok szép puszi és csókjelenet van. És nem fiú-lány, hanem fiú-fiú. Nem tudom, hogy egy színész pályájának melyik szaka az, amikor be mer vállalni másságról szóló szerepet. Mindenesetre a Little Ashes két főszereplője igen korán belecsapott a lecsóba. És gyönyörű jelenetek születtek. Nem vagyok semmilyen szinten slash rajongó, de ez a film szép.
És eljutottunk a Twilightig. Na, jön már a szerelemre időtlen idők óta áhítozó Eddie és  a - na jó, nem illetem jelzővel - Bellácska. első homlokpuszi a kórházjelenetben. Eddigre túl voltunk a híres-nevezetes bizsergető csókon, tehát semmi új.
Óóóó. Hát a Talulah nem közbejött egy kisfilmmel? Kár, hogy nem teljes filmet készítettek a sztoriból, lehetett volna. Viszont ebben a filmben nyak és vállpuszi esett,sajnos elég sötétben.

És jött  a New Moon. Szomorú, nagyon szomorú, de csodálatosan szép szakítós  ~-ja.
.

Megint egy köztes film. Ebben nem esett igazi homlokos, hanem fejtetős Most nézem, mekkora pocak látszik így Robnak :). Nna. Ugye. Rémlett nekem, hogy van Tyler és Caroline is voltak puszi közelben.

Eclipse. Nem szeretem ezt a filmet. Nem tudom, hogy miért, de nem. Viszont ebben is itt van a homloka Bellának
Megint egy kedvenc film, a Vizet az elefántnak. Nem csak az embernővel, hanem az elefántnővel is nagyon jó volt a kapcsolata Jacobnak. Ki volt féltékenyebb vajon?
Aztán jött az esküvő - és a farkas -  és a baba, már megint Bellával. Kihagyom a riói ~-t.


És most két közbenfilm :) 
Az első a Bel Ami.Sokak szerint gyenge film, szerintem egy jó feldolgozása a történetnek. Na jó, nem a politikai vonal a fő sodrás. És? Kicsit gyengén szerkesztették meg Georges szerepét. És? Bel Ami egy igazi Bel Ami, nem pedig ráfogták. Témapuszi viszont nincs benne. Jutka jobban emlékezett, mint én :) Van témapuszi

A második a Cosmopolis. Jupp. Ebben aztán igazán kaptunk - szexet. Végre nem PG-13 a besorolása. Csók? Hát az nem igazi, de túlfűtött, az tuti.


Megint Edward és Bella. (Ekkorra nekem bőven elegem lett Bellácskából, aka Kristen. 2012-es kis allűrje nekem szerterombolta az öszes Twilight fílingemet. Állítólag el kellene felejteni, mert ugye hibázhat, mert fiatal, és ha egyszer Rob megbocsátott neki, nekem is meg kellene. Hát, nem. Rob lehet marha, nekem nem kötelező. És egyébként is, nem fogom megbocsátani Kristennek, hogy a kedvenc szerelmes tinitörténetemet tönkretette.) Pedig csók aztán van bőven a filmben. Azért sem azt kaptok

És elékeztünk az utolsó kész filmhez. A Dior reklámból most nem kaptok képet, mostanában más sem volt, csak az :)
A Roverben nem várható, a Maps to the Star-hoz lesz, de az a jövő zenéje.
Szép vasárnapot, én megyek életem értelméért a Ferihegyre, mert a sofőrjük beteg lett :)
-twmmy-


4 megjegyzés:

  1. én meg igencsak vidoran nézegettem a válogatást, de hol van Georges, meg Eric???? Lehet, hogy pasinak görény, de Robnak imádni való volt akár mind a kettő is XD
    oké, tudom, homlokpuszi a feladat, de hát valamivel ellentételezni kéne, hogy Bellácska mindent besöpört ebben a műfajban :P

    VálaszTörlés
  2. Golden, a mentés helyett a közzétételt nyomtam :)

    VálaszTörlés
  3. okké, akkor csak én voltam túl fürge, hálás köszönettel végignéztem újra az immár bővült kínálatot XDDD

    és nagyon ült az a mondat, hogy K legnagyobb bűne, hogy tönkretette a kedvenc szerelmes tinitörténetünket, abszolút egyetértek... minden más a magánügye - meg Robé ofkorsz, de ezt én sem bocsátom meg.

    no, hát azért a dior-ból meg szerintem a sok se elég XDDD

    VálaszTörlés
  4. twmmy, alapos kis válogatást hoztál össze, a saját véleményeddel kísérve Ezt is végigmosolyogtam. :)Köszi! :)

    Sajnos, egyetértek veled abban, hogy Bellácska alakítója teljesen szétzúzta a Twilight feelinget. :(
    Mi sem bizonyítja ezt, hogy bontatlanul áll a polcon a BD2 DVD-m. :(

    VálaszTörlés