2013. október 5., szombat

Rob egy stúdió előtt

Hmmm. És miért van előtte? És milyen stúdió? Tánc, film, box, tv avagy rádió?
Mondjuk nagyon sok választásunk nincs, mivel a táncstúdiós képeket családjának tagjai még rejtegetik. Filmstúdió elé általában autóval érkezik, ezeken az autó karosszériája jobban látszik, mint Rob. Box vagy más testmozgás előtti képeket nem olyan nagyon régen láttunk, azokon mintha ketrec mögé lenne zárva :) Rádiós riportokról mindig csak utólag értesül a világ fényképezőapparáttal rendelkező paparazzi része, így maradnak a tv stúdiós megjelenések. Először egy Twilight-os tv riportra gondoltam, végül a Remember Me-nél kötöttem ki. Lehet tippelni, hogy miért.
Szóval, itt a stúdióból kijövetkor készített nem fénykép, hanem videó.Ha jól beosztjuk az időt ma a főzés-mosás szombati üteme között, akkor riportot is kaptok.
Bár, inkább menjetek sétálni, finom napsütéses hideg idő van. Nálunk már ledobálta a hideg miatt a leveleit a gingko és a füge. És elfeküdt a rebarbarám is.
Nos, elkészült a fordítás a riportról.
Közben átestem egy foghúzáson is :(
-twmmy-

1 megjegyzés:

  1. egyszer Rob azt mondta, hogy sose higgyünk az olyan pasiknak, akik szedik a szemöldökük. Részemről úgy döntöttem, hogy mivel az övét szedik a TW-ben, tehát a riportjaiban elhangzó hülyeségek nagy részét sem kell elhinni. A meztelen fotózás ötlete ezek egyike XD

    ps. a foghúzásért külön buksisima :)

    VálaszTörlés