2013. október 2., szerda

US Vogue vagy L'Uomo képsorozat

Tudjátok mit? Szó sincs vagy-ról! Akkor is mindkettőből kaptok. Mindkettőből kettőt, mert úgy akarom, és kész! Toporzékolós szmájlí nincsen?
Két nagyon-nagyon különböző fotózás volt ez.
Az US Vogue a Remember Me kapcsán készített fotókat és cikket, még 2010-ben. Egész napos fotózás volt, lezárták a mittudoménmelyik múzeum kertjét is, aztán kaptunk egy nesze semmi, fogd meg jól még csak nem is fotósorozatot, hanem ha igaz, négy képet. Ebből kettőn Rob pont úgy néz ki, mintha nem is ő lenne. Ez az egyik, ami nem tetszik:
És ez a másik, ami tetszik:

Majd elérkezett a másik izgalmas várakozás, amikor is a Cosmopolis forgatása után kiderült, hogy Cronenberg lánya is készít vele majd valamikor fotósorozatot. Igazából nem is tudtuk, csak reméltük, hogy lesz haja a képeken. Aztán 2012 novemberi számban megjelentek a képek, igaz a net jóvoltából már szeptember végén láthattuk őket. És emg is lepődtünk. Nekem egyik-másik kép láttán Mad Max vagy Rover érzésem volt(merthogy addigra már olvashattunk arról, hogy kb miről fog szólni a Michod film), majd a másik-egyik kép láttán inkább a Dűne jutott eszembe, igaz, nem Paul Attreides, hanem a Harkonnen báró.
Uhh, erről megint eszembe jutott, de jó lenne, ha a mai technikákkal újraforgatnák a filmet. Bár nem rajongok azért, hogy Rob újraforgatott filmben szerepeljen, de ebben szívesen látnám.
És akkor itt az egyik olyan kép, amin nem tetszik:
Egy kiélt, lepukkant kalóz képe ez, hehe, Johnny Deppel el tudnám képzelni :)
És amelyik tetszik:

Szép napot mindenkinek.
- twmmy -
golden extra kérésére :)

4 megjegyzés:

  1. Twmmy, imádom, a stílust, ahogy elénk tárod a napi adagokat! :D Csak vigyorgok azon, ahogy kifejtetted a véleményedet a nemtetszős képekről. :)
    Részemről ezt a két fotósorozatot akár el se készítték volna, annyira randák és egyáltalán nem illik a mi Robunkhoz (az Emilyset kivéve).

    VálaszTörlés
  2. az 1.képen szegény Rob olyan,mintha nem evett volna hónapok óta és kezelnék valami intézetben:((valahogy a beállítás is nyomorult!
    a 2.sorozatot mikor megláttam,majdnem hátraugrottam a monitortól.a napoleon sapkás szörnyű,van még egy ronda köpenyes is.aztán rájöttem,hogy akad a sorozatban jó fotó is:az itteni utolsó vagy a piros kabátos sok gyűrűvel.
    nem tudom,milyen elgondolása volt Caitlin C.-nek,de ez az image nem illik Robhoz egyáltalán.

    VálaszTörlés
  3. azért az a piros kabátos, gyűrűs az igenis illett még Robhoz is, meg bármihez, amihez akarjátok... nem lehetne esetleg azt is itt, csak, hogy újra csoroghasson a nyálam? lécci-lécci *szépen pislogó szmájli

    VálaszTörlés
  4. örök hálám zargasson a képért! XDDD
    Hát, nem gyönyörűűűű?

    VálaszTörlés