2013. december 31., kedd

Ez történt 2013-ban (2.rész)

Áprilisban sok felé járt Rob. Volt a Coachella Fesztiválon, Marcusz  Foster koncerten és New Yorkban is.
Májusban ismét New Yorkba röpült, állítólag a MET Gala-ra, ahol Katy Perry és Kristen társaságában volt, de képet sehol sem találtam az eseményről.
Később, ismét Los Angeles utcáin, különböző típusu autókban "furikázott"
Júniusban Björk koncerten járt, amúgy nemigen láthattuk.
Viszont elkezdtek csöpögni a Dior reklámhoz készült képek, igaz még csak rossz minőségben.
Ez volt az első képek egyike:
Ez aztán már úgy kellett nekünk, mint szomjazó vándornak az oázis. :P

Ági

6 megjegyzés:

  1. hát na... még a végén bebizonyítod, hogy éppen eleget láthattuk... de akkor miért érzem úgy, hogy neeeem? XDDD

    VálaszTörlés
  2. Tudod miért nem? Mert többnyire csak paparazzi képeken láthattuk. :( Hivatalos eseményeken csinosan felöltözve c talán csak kétszer volt egész évben. Nem szerepelt show műsorokban sem. Olyan érzésem van. mintha már senki sem lenne kíváncsi rá a médiából. Régen előre tudtuk, mikor hol fog megjelenni, s akár éjjel kettőig is fentmaradtunk, hogy élőben láthassuk a premiereken, díjátadókon, red carpet-os bevonulásokon, s ezek állandó izgalmi állapotban tartottak. Most mindez hiányzik. Az "instant-drog" pedig nem helyettesítheti ezeket.

    VálaszTörlés
  3. Életkéim, nem megy, mert sajnos nem akar menni. szerintem hívják. de a filozfiája, hogy nem akar a csapból is folyni... pedig így csak a hülye pletykalapokban láthatjuk. Azok meg rövidesen leszokna róla, mert nem ad okot, hogy benne legyen. Ergo, méééég kevesebbszer fog szerepelni. Tehát, marad a konzerv :) Én szeretem a lekvárt is :)

    VálaszTörlés
  4. Twmmy, ha tényleg úgy van, ahogy mondod, akkor elég bután gondolkozik. Szépen kiírja magát a történelemből és nem sokan lesznek kíváncsiak rá. :(
    Mi meg hiányolhatjuk.

    Én is szeretem a lekvárt, de a friss gyümölcsöt még jobban. :)

    VálaszTörlés
  5. Majdcsak megjön az esze, szép lassan :)

    VálaszTörlés
  6. Ági, ha jó filmjei lesznek, annyit mindig színen lesz, hogy az imádatot szinten tartsa... ha sokat forgat, pláne... sok nagy név van, aki csak a filmjeivel van jelen, minimális bulvárral... én ezzel is beérem XD

    VálaszTörlés