2013. december 13., péntek

Rob és az Ő szexi nézése

Szexi nézés, avagy a "szem a lélek tükre".
Egyszer szívesen elcsetelgetnék veletek arról, hogy ki, mit lát, vagy látott Rob szemében. :)

Anno ez volt az a kép, ami miatt Robtól megszédülve beszűkült a világom és senki más nem érdekelt rajta kívül.
Tudom, hogy unalomig nézegettük, kiveséztük ezeket a képeket, de még ma is gyakorol némi hatást rám, ha elém kerülnek. Remélem rátok is!


És ettől a képtől sem tudok elszakadni. Persze az idő múlásával egyre több színészről láttam szinte ugyan ilyen beállítású képeket, és mindig azon mosolyogtam, hogy minket kis "fruskákat", hogy le tudnak venni a lábunkról az ehhez fogható nézésekkel, de még is... Erre vágyunk! Vagy nem?



Erre vágyunk... Imádom ezt a huncutságot a szemeiben!


És ezt a vérpezsdítő "akarsz engem tudom" nézést. :)


Most pedig rajta, mindenki forduljon a párja felé és nézze meg, mit lát az Ő szemeiben. :D

Biri

3 megjegyzés:

  1. muszáj? XDDDDDD
    na, de komolyan... Rob akkor a legütősebb, amikor fogja magát és belenéz a gyanutlan rajongó szemébe... plö a Dior-reklám készítése során is született egy gif, ahol hősünk lepedőbe burkolva, a szöszke leányzó válla fölött hirtelen belenéz a szemünkbe és elneveti magát.
    Na, az ilyen esetekben azért szívesen sarokba szorítanám a rossz fiúját. A hormonjainkra gyakorolt hatását tekintve Rob az a pasi, akinek a szeme se áll jól, de ez nagyon jól áll neki :)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudok választani, vagy mégis? Azt a huncut DuRob-ot kérem szépen, úgy bármikor nézhet rám :) az Another Man-es nagyon szúrkálós :)
    Viszont olan boci szemekkel sosem fog nézni, mint az én párom. Attól mindig elmúlik az összes mérgem. Na jó, egyszer kipróbálnám Robbal is, én üvöltözök egy kicsit, ő néz....

    VálaszTörlés
  3. nekem legjobban az Another Man Rob tetszik!szerintem ez az egyik legjobb portré róla.annyira titokzatos,különleges és sármos a fotón....:)))

    VálaszTörlés