2013. december 1., vasárnap

Rob kép, ami nélkül nem tud élni az ember lánya

Ez most így zöldség. Hiszen bármelyik nélkül eléldegélünk, és semmi bajunk nem lenne belőle. Ugyanakkor valószínűleg a guta ütne meg, ha elvesznének az évek során lementegetett és rendetlenségben leledző képek a háttértárról. Vagyis mindjárt nem élnék :)
Viszont immár több mint három éve van egy kép a telefonomon, ami nélkül aztán végképp nem tudnék élni. Mármint  a telefon nélkül...  
Amikor megjelent New Moon, akkor lett szomorkodó Edward a háttérképem, még szegény megboldogult narancssárga SE 800Wi telefonomon. Aztán született új telefonom és nem változott a hátterem, csak egy hangyabokányit. Áginkat megkértem, hogy tegye a szalonnasütés tüze mögé a képet. Ez volt tavaly szeptemberben :) A múlt hét előtti héten körülbelül három napot játszottam azzal, hogy a képből mozgóképet gyártsak. Merthogy körülbelül három egymást követő program volt képes arra, hogy a telefonom is használni tudja a képet. De, sikerült!!! Hmmm... ezt is Robnak köszönhetem. :)
Szóval és tettel, itt a kép, ami a telefonomon díszeleg
 Szép, napsütéses vasárnapot mindenkinek, 4 hét múlva megint én jövök
-twmmy-

3 megjegyzés:

  1. Húúúúúúú! twmmy, ezt hogy csináltad?! Ilyet még én sem tudok. Gyönyörű lett!!! :D
    Alkalomadtán részesítenél egy kis továbbképzésben? Régóta próbálok rájönni, hogy videó részletből hogyan lehet gif-et készíteni, de eddig még nem sikerült.

    Köszi a heti munkádat. Szeretem megjegyzéseid stílusát, ahogy feltálalod a napi adagokat. :)

    VálaszTörlés
  2. Ágim, bepötyögöd gugliba, hogy avi to gif, feldob egynéhány lehetőséget.Az állókép mozgósítását a DP Animation makerrel készítettem, torrentről letöltve, mert egyébként csak demót ad :)
    Ja, továbbképzést mindenképpen kellene tartani, mert a fotósoppolást nekem kell megtanulnom, különben mindig téged zaklatlak:)

    VálaszTörlés
  3. Egyáltalán nem zaklatsz :)

    Kösz a kiképzést :D

    VálaszTörlés