2014. január 31., péntek

Bel Ami premier



Mégse csak képek halmazát kapjátok :)
Majd lesz szöveg is :) Lett is :)

Everyone's favourite heartthrob Rob Pattinson was at the premiere of his latest movie Bel Ami at the Berlin International Film Festival. Co-star Christina Ricci also got to share the moment with Rob.

RP: I've never come to any kind of festival with a movie before, so this is really, yeah, it's definitely a new thing for me. I love Berlin as well. I think he's incredibly sensitive, but he's just very selfish. He doesn't have any empathy. And he can't stand other people's success, but he can feel very much everything, I mean, he just thinks the entire, he tries to relate every little thing to himself. He thinks everyone is constantly trying to one up??? him, or insult him, every minuit of the day is some kind of slight 1:08, like someone's wearing better clothes than him is like, it's nothing to do with them, it's to do with him, he's probably dis–- 1:14.
One of the things I kind of liked about the book was that he didn't see it. As I was playing I never really thought he was trying to run away from poverty. In the book his parents, I think they put them into, they paid for his education, he's lazy. They weren't dirt-dirt poor when he was growing up. I never really saw it as something about running away from poverty. He feels like he's entitled to wealth.
--- Also gave me the worst advice, he said 'Everyone in the 1890's didn't have 6 pack, so don't work out.
CR: And I was told to grow armpit hair. So we were both really attractive. As attractive as possible at the time.

Mindenki kedvenc szívtiprója, Robert Pattinson új filmjének bemutatóján volt a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. Szereplőtársa, Christina Ricci is jelen volt az alkalmon.

RP: Még soha nem voltam filmfesztiválon filmmel, szóval ez egy teljesen új dolog számomra. Berlint is szeretem.
Szerintem a karakterem érzékeny, ugyanakkor nagyon önző. Nincs benne együttérzés. Ki nem állhatja mások sikerét, de mindent nagyon is érez, úgy hiszi, hogy minden apró dolognak köze van hozzá. Azt hiszi, hogy mindenki meg akarja nyerni magának (ezt itt nem értettem), hogy meg akarja támadni, a nap minden perce olyan számára, mintha mint egy (ezt sajnos megint nem értettem), például ha valakin jobb ruha van mint rajta, akkor az nem róluk szól, hanem róla.
Az egyik dolog ami tetszett a könyvben, hogy Georges ezt nem látta. Amikor játszottam, soha nem arra gondoltam, hogy próbált elfutni a szegénységtől. A könyvben a szülei fizették a taníttatását, de ő lusta volt. Nem voltak teljesen szegények amikor felnőtt. Soha nem úgy közelítettem meg, hogy elfutott volna a szegénység elől. Úgy érzi, hogy jogában áll gazdagnak lenni.
Declean adta a legrosszabb tanácsot, azt mondta, hogy 'Az 1980-as években senkinek sem volt kockás a hasa, szóval ne járj gyúrni.
CR: Nekem pedig azt mondták, hogy növesszek hónaljszőrt. Szóval mindketten nagyon vonzóak voltunk. Annyira vonzóak, amennyire akkoriban csak lehetett.

Péntek van!!!

1 megjegyzés:

  1. Hát, nekem továbbra is nagy kedvencem ez a film. Meg általában, imádnám Robot kosztümös filmekben...

    VálaszTörlés