2014. január 2., csütörtök

Csütörtök

Milyen gyorsan telik az idő, ugye? Egy éve a Robsessed ötletétől vezérelve sikerült naponta valami újjal előállnunk. Megpróbálkozunk idén is a napi posztolással, amikor nem kapunk friss hírt Robról, akkor  a konzervkészletből dolgozva. Csak azért, mert úgy néz ki, hozzá kell szoknunk a gondolathoz, tényhez, hogy kilépett a naponta hírekben szereplők sorából. Ez, ha őszinték vagyunk magunkhoz, nem lehet, hogy probléma legyen. Hiszen a napi szereplés az a pletykalapokban való megjelenést jelenti. Az meg nem feltétlen a jó dolgok közé tartozik, többnyire botrányt jelent - vagy a viselkedésben, vagy a magánéletben.
Az tény, hogy amíg a Twilight filmeket forgatták, addig a médiacirkusz,  amit a filmek körül csaptak, szinte naponta szolgáltatott valami témát. De. Várható volt, hogy ez elül egyszer. És be is következett. Komoly filmeket forgat. A média viszont csak azokat részesíti előnyben, akik vagy tömegtucat filmeket készítenek, vagy képregényfilmet készítenek, vagy újabb - ki tudja mi okból, véletlenül sikeres filmben szerepelnek, és abból aztán hamar sorozatot is készítenek. Bevallom, nem feltétlen kívánom ez utóbbit. Valahogy, ha meg akarnám fogalmazni, hogy milyen pályát kívánok Robnak,  akkor pár nevet említenék így hirtelen: Cary Grant, Juliette Binoche, Jean-Paul Belmondo, Colin Firth. Kiegyensúlyozottan vidám, néha akciós, családi és irodalmi művek feldolgozása. Szóval, próbáljuk meg a lehetetlennek tűnő feladatot, és kedveljük őt, úgy, ahogy régen szokás volt kedvelni egy színészt. A munkájáért.
És akkor a szokásos, hangulatjelentés:

Csak én egy kicsit jobban elterülök itt a kanapén :)
-twmmy-

2 megjegyzés:

  1. Részemről ez így is lesz (mellékesen az imádnivaló pofijáért, de ez tényleg csak zárójelben). Viszont az idén Cannes királya lehet (megint)... ha igaz, 3 filmmel is jelen lesz, ami azért nem éppen szokványos dolog... jól választ a srác, ez is ennek a bizonyítéka. Meg annak, hogy valamit csak le tud tenni az ismertségén túl az asztalra, ha Cronenberg, Herzog, Michod bizalmat szavazott neki. Szóval, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Hát, én nemigen bízok benne, hogy Herzog elkészül a sivataggal. De, meglátjuk.

    VálaszTörlés