2014. január 2., csütörtök

Ez történt 2013-ban (3.rész)

Júliusban sokat láthattuk Robot Los Angeles utcáin autózás, vásárlás közben, s többször volt koncerten is.
 A hónap közepén fogta pöttyös hátizsákját  és pár napra Torontóba repült a Map to the Stars című film forgatására, ahol ismét Cronenberggel dolgozott együtt.
Augusztusban nem sok minden történt. Egy kórházba látogatott karitatív célból, Bobby Long koncerten járt és autókázott.  
Na és persze, amiről nem lehet elfeledkezni, végre el kezdtek özönleni a csodásabbnál csodásabb képek, és video-előzetesek a Dior reklámból.

Most csak ezt a gifet kapjátok étvágygerjesztőként, a főfogás holnap következik! :)
 
 
Ági

3 megjegyzés:

  1. Most nézem csak, hogy a májusból kimaradt a költözködés :) Eddig fel sem tűnt. Csak azért jutott eszembe, mert említetted a bevásárlós képeket. Ezerrel követték a paparazzik, hogy lebuktassák. Viszont csak egy jobb egyeneses képet sikerült összehozniuk, ami után hirtelen kórházi látogatás következett, hogy más legyen a téma. Jó ez a Nick, nagyon jó.

    VálaszTörlés
  2. Szándékosan hagytam ki, mivel nem voltam ott és nem tudom mi az igazság. Hülyeséget meg nem akartam írni. Ezekben a témákban Te jobban felvilágosult vagy, mivel minden nap olvasod az angol oldalakat. :)
    De köszi, hogy leírtad, és kérlek a következő napokon is egészítsd ki nyugodtan a posztjaimat. :)

    VálaszTörlés
  3. Az igazságot szerintem kettejükön kívül senki nem tudja. Ráadásul az is kétféle :)
    Bevallom, roppant kíváncsi vagyok egyébként, hogy mi lehetett a költözködés alapja. Hátha egyszer megrják. CSak addigra öreg leszek, mint a postaút :(, és nem fogom tudni, hogy ki is az a Rob :)

    VálaszTörlés