2014. január 7., kedd

Ha kedd van, akkor ez....

holnap lesz PCA. Végignéztem a jelöléseket :)
JDR, JDR,JDR, és egy kis Hugh Jackman. Nők sokan vannak, Scarlett jut eszembe. Filmek sokan vannak, csak a  Hobbit jut eszembe :)
Mikor is volt először Rob PCA-n?
Amikor még ilyen volt:
Aztán megnéztem, 2010-ben jelölt volt, de Johnny Depp nyert. 
2011-ben jelölt volt és megint nem nyert, csak csapatban :)
Viszont képek vannak. Egyet kaptok :)
-twmmy-

9 megjegyzés:

  1. És csak hogy folytassuk a tegnapi együtt-nem együtt. Ma nekünk éjjel, az amerikaiaknak nappal az egyik közös ismerősük feltette az egyik kutya képét az instagramra, a Berniét, és a geo-tag a Kristen háza. Szóval, körülbelül 5 órás vitatkozás keletkezett a képből. Az nem derült ki, hogy mikor készült a kép, de újabb bizonyíték!!!! A fele társaság szerint. Akarjátok képet?

    VálaszTörlés
  2. neeeem! XD Amúgy a kutya miért ne lehetne nála... aztán majd februárban visszakéri :P (telefonon) XD

    VálaszTörlés
  3. Nem sokat mond a kép amúgy, a hátán fetreng egy kutymorgó, széttárt hátsó lábakkal.
    Jah, majd egymás után megy a két jómadár autóval, és a kuty gazdát cserél :)

    VálaszTörlés
  4. a bordó mackófelső tegnap vagy tegnapelőtt Malibuban Táti barátnőjén,egyesek szerint partnerén volt.(kissé lófeje van a lánynak,talán Alicia a neve).vacsoráztak egy étteremben a haverokkal.ennyit a konspirációról,hogy elküldte Robnak a JFK-re a bordó ruhadarabot!
    a kutya meg szerintem is lehet nála.Rob esetleg nem akarta kutyapanzióba adni az ebet,nincs más barátja,aki gondját viselni a jószágnak,a művésznő meg egyébként is kutyaszerető és maga is gazdi.szerintem ők soha nem voltak partnerek,de sok időt töltöttek együtt-mindegy mi miatt-és nyilván ismerik egymást.azért mert már nem találkoznak naponta-hála Istennek,hogy nem kell mutogatást,undokoskodást látnom a napi fotókon!-lehetnek barátok.néha találkoznak,de mindenki éli a maga életét.

    VálaszTörlés
  5. az előbb lemaradt:akarom a képet,ha lehet.

    VálaszTörlés
  6. brumi itt van :)

    http://i1095.photobucket.com/albums/i470/twmmy/abernienev1710kutyaaacutelliacutetoacutelagkristenneacuteljan5-eacuten_zpsd1c586f1.jpg

    VálaszTörlés
  7. helyes ez a kutymorgó, az enyém is így hűsöl mostanában (ez csak a margóra), de... Gabó lőtt egy manipot (mert nyilván aaaaaz)és azóta azon sóhajtozunk, mi lesz itt, ha egyszer ez a kép valósággá válik (agyhalál, tömeggyilok)... de olyan jóóól állna neki :)
    http://25.media.tumblr.com/e06bbb1e0f149693b5278a9fb6f86f40/tumblr_mz1cwyj09q1s9v0omo1_500.jpg

    VálaszTörlés
  8. Gulp. gulp..gulp :) levegőt :)

    VálaszTörlés
  9. Édes tököm! :) Ez a kép! Totál két vállra fekteti az embert. :))

    VálaszTörlés