2014. január 6., hétfő

Monday, monday.....

Ez is egy jó régi nóta, majd megkapjátok :)

De most egy majdnem friss, ropogós képet alig 5 órája küldték fel a netre a JFK-n. Robnak külön érzéke van, hogy olyankor bukkanjon fel, amikor leteszünk a friss kép megjelenéséről.
Ezt a bordó mackófelsőt ugyan honnan újította? És ugyan hova repked?

Forrás szokás szerint az RPL, nekik viszont az instagram.
-twmmy-

7 megjegyzés:

  1. azt is írták,hogy Marokkóban kezdődik a forgatás(nem tudom,melyik filmé.Mission blacklist?)és oda utazik.

    VálaszTörlés
  2. Queen of the Desert folyik éppen, de elvileg a színészekkel csak 13.ától, nem? Addig esetleg London?

    Amúgy rejtőzködés Rob módra, védjegyévé vált gyerekcsinálóban és bordó pulcsiban. Csípem a srácot XD

    VálaszTörlés
  3. Jah, nem tudjátok, de én igen, hogy a bordó macifelsőt Kristen viselte két nappal ezelőtt. Rob ott kempelt a repülőtéren, várta, hogy a Kristen által átküldött macifelső végre landoljon a fránya zegernye időben, mert abban akart pózolni egy rajongóval, hogy így üzenje meg nekünk, hogy biza rendben van minden közöttük. Komolyan, emberek hogy lehetnek ennyire vakok :) Mármint mi, elvakult Rob rajongók. Hogy nem látjuk a nyilvánvalót. Hogy az 1,65-ös nő ruháit hordja z 1,85-ös ffiú.... Na. Fordítva még csak-csak. Az meg nem tűnik fel senkinek, hogy esetleg most kapták, promó ajándékként. Bevallom, ez sokkla jobban bosszant. Nem elég, hogy tenger pénzük van, még a göncöt is ingyen kapják... Esetleg valaki nem öltöztetné az én kényes ízlésű 16 évesemet?

    VálaszTörlés
  4. köszi twmmy ezt a fontos infót. :) totál megnyugodtam, hogy minden rendben van köztük. XD Ez már komolyan észbontó, már reagálni sem lehet rá.
    Egyébként nekem tetszik a bordó macifelső. :)) Minő meglepetés igaz? XDDD
    Menekül a drága a csúnya NY-i télből

    VálaszTörlés
  5. Most kíváncsiságból megnéztem K képeit, amin hasonló cucc van rajta. Végül is az lényegtelen, hogy az pont K mérete, és a kapucnirészből ki van húzva a madzag. Csillagszeműnek meg szép fehér. Biztos újrafűzte. :)És jól feltűrte az ujját, hogy ne lássuk, hogy kicsi rá! XD Észbontó! De megérdemlem, hülye vagyok, hogy egyáltalán ezzel foglalkozom! Nnna :)

    VálaszTörlés
  6. Csini ez a bordó pulcsi! Mondjuk a képre nézve az első gondolatom az volt, hogy 3 részből van összeshoppolva. Twmmy irománya meg a Love actually c. filmből Bill Nighy öreg rockerének egyik aranyköpését juttatta eszembe: gyerekek, ne vegyetek piát meg drogot. Ha rocksztárok lesztek úgyis kaptok ingyen....

    Bugsy voltam

    VálaszTörlés
  7. jó ég!!!twmmy,hol olvastad ezt a bordó macifelső csere dolgot?ez tényleg szánalmas!még 5 év múlva is az RS fanok erölködésébe fogunk botlani a kommentekben!

    VálaszTörlés