2014. január 26., vasárnap

Nem szájba, hanem csak

szájrágós. Kerestem, találtam. Majdnem leestem az ágyról, az egyik kép miatt. Mármint megállíthatatlanul röhörésztem. Esküszöm, az egyik csöves a városban pont így néz ki :) Itt a képsor, ami felkeltette érdeklődésemet. Sidney, BD2 promó
Mindjárt kaptok hozzá kis cikket is :)
Na, előbb havat kellett kotorászni, majd ebédelni :)
 Cikk a
című blogról származik
Robert Pattinson csillogott Sydney-ben: 'Utálom az embereket, de imádom a kutyákat'

Yay! Végre megkaptuk ezt a néhány fotót Robert Pattinsonról, Sydney-ből, Ausztráliából. Ezek a képek a Breaking Dawn Part II vörös szőnyeges premierjén készültek tegnap Sydney-ben. Csillogóson egy tisztességes öltöny volt és egy tökéletesen bizarr ing. A stílusa kikészít... annyira magas, és ott vannak azok a szép vállai, szóval igazán hozhatná a dolgokat, stílusilag. De úgy néz ki, mint aki részben azért viseli ezt az inget, hogy kihívja az embereket.

Akárhogy is, elterjedt a hír, hogy az ausztrál sajtókonferencia ideje alatt Rob nem volt hajlandó a Kristenes kérdésekre válaszolni. Azok alapján az összevágott idézetek alapján amiket olvastam, szerintem Rob megkérte a riportereket, hogy kerüljék a közvetlen kérdéseket a Kristennel való kapcsolatáról, de abban benne volt, hogy megemlítse őt a BDII kapcsán. Az alábbiakban olvasható néhány kiemelt rész a sajtóból:

Úgy sírt, mint egy kisbaba a Marley & Me című filmen. „Annyira meglepett, hogy összetörtem. Szörnyű volt. Soha nem akarom újra megnézni. Nem tudom elviselni. Utálom az embereket, de imádom a kutyákat.”

Visszatérve az első Twilight nézésére, megkérték, hogy írja le a jelenetet, amikor a karaktere Edward, először látja meg Bellát, akit Kristen Stewart játszik: „Akármikor is nézem meg, mindig a legidétlenebb arckifejezéssel nézek. Annyira komoly voltam amikor csináltam. Most nézve viszont, úgy érzem magam, mintha egy másik bolygón lettem volna! Olyan, mintha Bella fingana, amikor Edward elmegy mellette. Szörnyű.”

Rob nem szereti a 'Team Edward' oldalát a dolgoknak: „Ez az egy dolog, ami idegesített az egésszel kapcsolatban. Ez a 'csoport' megközelítés. Különös dolog. Szerintem ez az, ami kialakított egy nagyon furcsa légkört akörül, ahogy az egész promóciós és egyéb dolgot alakultak. Mintha sportot csináltak volna belőle. Az emberek már nem is nagyon tudják a filmeket nézni anélkül, hogy ne valamilyen butaságra gondoljanak közben.”

Morgolódás a sajtó miatt: „Nem. Akarom mondani, nehéz, mert az emberek előálltak ezzel a média társadalommal... az emberek valahogy arra jutottak, hogy mindent szabad, de ez igazán nem kellene, hogy így legyen. Egyszerűen lehetetlen küzdeni ellene. Legtöbbször amit csinálnak, teljesen illegális, mégse tudsz ellene tenni. Furcsa egy dolog.”

Természetesen a kedvenc részem az, amikor Rob viccelődik az első Twilight-beli szereplésén, ami igen, nem jó. Egyik színészé sem jó, és Billy Burke szégyellhetné magát! De mindig szeretem a jó fingós vicceket, főleg ha a célkeresztben Kristen Stewart áll. Lehet, hogy nem ártana újra megnéznem a Twilightot, hogy megnézzem, észreveszem-e a 'fingós' kifejezést. Talán ezért harapja az ajkát Kristen ilyen sokszor? A lány 'gázos'. És Rob is. És Kristen az ajkába harap, amikor a szag már túl sok.

4 megjegyzés:

  1. Nem tudom... ettől az ingtől sokan padlót fogtak, pedig... a romavajda-styl ellenére ha van ember, aki ezt felveheti, az ő.
    De pofavágásban nagyon hozta magát, a kikötőben készült képei meg (farmer,zakó összeállításban) tökkkkéletesek!
    *alig elfogódott rajongó jeligére

    VálaszTörlés
  2. ez a cigány Józsi külső a legszörnyűbb volt,amit Rob hozott:((a haja is katasztrófa.kicsit megbocsátom neki,mert a kikötős képeken látszik,hogy nagyon rossz kedve volt.
    nyissátok fel a szemem!melyik jelenetet emlegeti Rob a f.nggal?mikor az osztályban találkoznak és Bella leül mellé?dehát ott Ed/Rob csodásan néz ki!:)))mindenki lehalt tőle....emlékezetem szerint

    VálaszTörlés
  3. Amikor Bella először belép az osztályba és Edward mögött ott van a bagoly :) https://www.youtube.com/watch?v=xoxYBaxsY8A 00:30- 00:37 ha igaz

    VálaszTörlés
  4. Jupp, nem is az!!! tényleg a kafetériás. ott meg elhúzza a száját :)

    VálaszTörlés