2014. január 8., szerda

PCA 2012

Erre a PCA-ra szívesen emlékezünk mindahányan, azt hiszem. Merthogy a WFE-ért kapta a díjat. És nem szívesen emlékezünk néhányan, mert lekopaszította a fejét. Szívesen emlékezünk, mert vidám volt, és viccelődött Betty White-al. Akiről mellesleg szerintem soha nem hallottunk, de nem ez a hölgy az egyetlen, akiről addig nem hallottunk, amíg Rob valamilyen módon meg nem említette, mellé nem állt.
Spícs



Hehe, úgy kuncog, hogy az ember kénytelen vele együtt kacarászni.

Képek tömkelege pedig a szokásos helyen. Emlékezzünk csak, ha már új nincs
-twmmy-

5 megjegyzés:

  1. Igazán szomorka vagyok, hogy nem tudok új pletyit hozni. Tegnap este a keresztvizet is leszedték Robról, hogy milyen nyuszi, nem is férfi, stb.És nem is lesznek rajongók többé. Hát, ugye, némileg én is így ítélem meg, ha ugye vissza..Már a papucsságot. De. Az ő élete, úgy izéli el, ahogy ő akarja. Én akkor is maradok mellette. Ha már a kecskeszakállal sem tudott elüldözni :)

    VálaszTörlés
  2. ööö, úgy látszik lemaradtam valamiről... miért is került szóba a vissza? Ez az elveszíti a rajongóit meg marhaság, mert aki csak a pasiért rajong, az nem is igazi rajongó. A filmjeiért meg bármikor... mert ugye Párkányba se a RS miatt mentünk el, hanem BelAmiért :) És eskü, hogy a Roverért is elmennék bárhova, pedig abban aztán minden lesz, csak szépfiú nem.

    VálaszTörlés
  3. Hát ez az! Az ilyen rajongó nem rajongó! És az ilyenért nem is kár!
    Egyébként én is totál le vagyok maradva....honnan van ez, hogy visszament? A kutyából lett ez a következtetés? Vagy a bordó pulcsiból? Ami egyáltalán nem is az. Annyira fárasztó ez már komolyan. De akárhogy is van, engem se lehet eltántorítani tőle. XDD
    Azért azt jó lenne tudni, hogy most merre kóricál.

    VálaszTörlés
  4. Golden, ha kell, Bécsen túl is megyek Rovert nézni :)
    Szó, ami szó, fele kommentelőknek habzik a szája, hogy igenis együtt vannak, a másik negyede hogy nem, nincsenek, a harmadik negyed csendesen figyel. Viszont a nem csendesek elég ordenárék....
    Én kivárok. Amúgy lefütyülöm, hogy hova dugja, mert ugye ha nem engem, akkor nem mindegy hogy kit??? Emlékeztek erre a régi mondásra?

    VálaszTörlés
  5. twmmy, azóta emlékszem rá, amióta ismerem ezt a pernahajdert ;)

    VálaszTörlés