2014. január 2., csütörtök

Pótszilveszter!


Nekünk.  A képen még rendes szilveszter volt, inkább délelőtt vége és délután kettő között. Merthogy "villásreggelizett"  kedvencünk. Dakota Fanning is ott volt, meg valami vörös hajú leány szemüvegben. Meg Marcus.
Azért nem semmi, mert szegén Rob NY-on kívül a tweetek szerint egész sok helyen megfordult 31-én. Pedig a Concorde már rég nem jár :)
A képek az RPL-ről származnak,  meglesegethetitek őket, én egyet mutatok :)
Nincs szakálla :)
És MArcus 6-án fellép New Yorkban. Hátha onnan is lesznek képek :) Kötekedik velem... sarokba küldöm mindjárt!


-twmmy-

2 megjegyzés:

  1. Gabóval agyaltunk, hogy nem látta senki ezt a jövést-menést. Szerinte a Cedric Diggoryként lenyúlt zsupszkulcs segíthetett, szerintem simán feladták csomagként.Egyébként meg nem értjük XD

    VálaszTörlés
  2. Senki nem érti, Golden. A haverja aki a Dakota pasija, na , arról tudták, hogy utazik, de annak ugye van Insagramja és folyamatosan képezik rajta. A Marcusnak is van, az is képezett, de egyik sem emberalakosat. Na, szerintem akkor ment, amikor a Dakotafél, 29-én. A paparazzik meg nem számítottak rá, mert nem kapcsolódott az utazása semmilyen egyéb elfoglaltságához. MEg londóniában valószínűleg nem is kempelnek folyamatosan. Nem beszélve róla, hogy ha nincs ilyen olyan testőrség mellette, szerintem simán közlekedhet, egy újabb szakadt alak, ki néz rá?
    twmmy

    VálaszTörlés