2014. február 15., szombat

Rob és Uma

Egy a filmből:

És egy az Elle gáláról:
 
És egy kis színes történet  a hollywoodreporter.com-ról

A Twilight sztárja enyhén szólva is izgult amikor díjat adott át a Bel Ami-ban feleségét játszó színésznőnek, aki kipróbálta az e-cigijét is


Robert Pattinson a Twilight sztárja Kristen Stewart nélkül érkezett az Elle Women hollywood-i díjátadójára. A sztár nem vett részt a vörös szőnyeges bevonuláson, de rövid ideig részt vett a hivatalos fotózáson, ahol kép készült róla Elle Fanning-el és Jamie King-el, akik mindketten A Francisco Costa tervezte visszafogott Calvin Klein ruhában pompáztak.
Pattinson egészen idegesnek tűnt amiatt, hogy a Bel Amiban játszó színésztársának díjat adott át az ünnepi rendezvényen, amit a L'Oreal Paris és David Yuramn és a Lexus szponzorált és a Four Seasons Hotelben tartottak hétfőn.
Igazság szerint Pattinson egyfolytában a mostanában mindig vele levő e-cigijét szívta mielőtt színpadra lépett és miután lejött onnan. A cigi világító kék fényét nehéz elrejteni, még akkor is, ha az ember az asztal alatt tartja azt. És bár az e-cigi nem füstöl, az e-cigit használó személy szájából és orrából jellegzetes, eltéveszthetetlen fehér pára távozik.
Pattinsont ezt megelőzően a new york-i David Cronenberg film, a Cosmopolis premierjén láthattuk, ahogy a füsttelen cigizésről leszoktató kacatot használta, és  Los Angelesben szeptember 23-án, Natalie Portman koreográfus férjének, Benjamin Millipied új balettjének a bemutatóján.
Hivatkozva  Michael Heller-re, ő volt az, aki először megismertette a Twilight sztárral és barátnőjével az ál-cigarettát. Ő mesélte a Hollywood Reporternek a következőt: "Személyesen én kínáltam meg az egyik barátom esküvőjén egy e-cigarettával. Még mielőtt szakítottak Kristen Stewarttal. Mindkettőjüket megismertettem vele."

Végül Pattinson színpadra lépett, hogy átadja az Elle díjat a Bel Ami-beli feleségének. De átadás előtt ódákat zengett Uma erőpróbáló és különböző karakterű szerepvállalásairól, mint pl a Veszedelmes Viszonyokban, a Ponyvaregényben, a Kill Bill filmekben és a Golden Globe-ot jelentő főszerepében a Pasifogó kísérletekben. Majd személyesre fordította:

"Először a Bel AMi című film forgatásán találkoztam Umával, és ez elég őrületes kaland volt. A feleségemet alakította, akinek sokkal okosabbnak, tehetségesebbnek, szellemesebbnek és az ágyban jobbnak kellett lennie, mint nekem. Határozottan egy olyan szerep, amire nehéz volt kiválasztani a megfelelő színészt." ( önírónia!!!)
 "Uma jelenléte majdhogynem nyomasztó volt" - folytatta Pattinson - "az emberek egyből elfelejtették, kik is ők amikor Uma  a közelükben volt. És a forgatócsoport tagjai, akik évek óta nem dohányoztak, hirtelen láncdohányosokká váltak, mert Uma minden különösebb indok nélkül több ezernyi cigarettával látta el őket."
És Pattinson  - egy különös módon - viszonozta a szívességet. Az est folyamán - még korábban - felajánlott egy szippantást az e-cigijéből Umának, akivel egy asztalnál ültek ügynökeik társaságában. És az újdonsült anyuka boldogan elfogadta a kínálást, egy szippantás erejéig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése