2014. március 6., csütörtök

Az első hivatalos kép,

készítette Caitlin Cronenberg.
És aszondja a Corbijn:
"Amikor Robra nézek, látom azt a belső nyugtalanságot, ami nagyon is kell a szerephez. És Dane nagyon érdekes. Gyönyörű arca van, amit igen nehéz visszaadni. És ezt néha nehéz megjeleníteni a vásznon is, pont úgy mint ahogy az James Dean-nél is megvolt."
Ja, azt mondtam már, hogy nem értek vele egyet? Nekem a DeHaan arca minden, csak nem gyönyörű. Érdekes, baba - inkább ezt mondanám róla. Hogy milyen lesz Dean-nek? Dean arca sokkal markánsabb volt, semmi baba nem volt benne.
Tudtátok ahogy a DeHaan idősebb Robnál? Én nem.
Ja, Rob arca viszont gyönyörű.
-twmmy-

3 megjegyzés:

  1. na, jól van, azt hittem, csak én vagyok a végletekig elfogult, de erről a Dane/Dean gyerekről nem a szépség jutott nekem sem az eszembe (az eredetiről sem), max. az óvoda... viszont a fotósa... na, az meg csak egyre szebb lesz ...

    VálaszTörlés
  2. készíthetitek a köveket....:
    szerintem igenis igaza van Corbinjnak!Rob élete azt mutatja,hogy sokat agyal a dolgokon,néha hezitál....és belemegy olyasmibe is,amibe nem kéne.a Dior-ra gondolok például,mert az idők hajnalán egészen másként értékelte a reklámokat.
    én tudtam,hogy DeHaan idősebb Robnál 1 évvel,mert megnéztem:)azt nem mondom,hogy állati jóképű,inkább nagyon érdekes és különleges arca van.jó lesz a szerepre,meglátjátok!
    Corbinj tehetséges fotós(U2,Depeche Mode)és rendező(Control):azt gondolom mind2 szereplő jó választás a Life-ra.
    várom,hogy láthassam!

    VálaszTörlés
  3. brumi, én nem vitatom, hogy jó lesz a szerepre :) én azt vitatom, hogy gyönyörű az arca. Mert nem az. Érdekesen babás. És azért a James Dean vonásaiban volt avalmi vad, ami ennek a férfinak a vonásaiban nincs meg. Mennyi volt JD amikor meghalt? 24? Ez meg 28-an baba... Na. Attól még jó lesz a filmben szerintem.

    VálaszTörlés