2014. április 18., péntek

A tegnapi jó hírek után

következzen egy réges-régi riport Hugh Jackmannal. Nem emlékszem, hogy volt-e már itt nálunk, vagy csak az RPD-ről rémlik, vagy úgy egyáltalán...



I: Have you ever met Rob?
HJ: Yeah. I actually did karaoke with Rob.
I: What?
HJ: Right. It’s random, isn’t it?
I: What did you guys sing?
HJ: We were on our way to Japan, and he was promoting. And I didn’t talk to him at all on the ???, because he was just really --- with his hood over his head. And when I got to the bathroom, I was like, that guy’s got some serious --, because this was him, this was the whole time. And when he got out I was like, oh hey man, and he went, hey body, and Baz Luhrmann was also on the flight, as we were promoting Australia, and so Baz loves karaoke, so we went out to this Japanese karaoke bar, and we invited Rob and he came. And it was so much fun, that man, he’s got a voice!
I: He’s a singer, yeah, yeah!
HJ: Really s---, very pure, very beautiful voice. I was kinda like (elismerően bólogat), and he’s cool as well. He didn’t have the hoodie on, but he just sat back. And I don’t know if you’ve been to a Japanese, like a real Japanese, okay, so the first thing you do is you get inside this room, the doors are closed and there’s like eight of you, so it feels a little weird, and then all of a sudden they open and they bring in these boxes which is basically dress ups, so they bring in boxes of dress ups, and first thing you do, and it’s all like girls’ clothes, so it’s like girls’ nurses uniform, girls’ school uniform...
I: Please tell me, you guys dressed as nurses and sang together!
HJ: I was a school girl, Baz got dressed up, he was first in there, and Rob did not. You took all for score?????. He just sat back, I think his thoughts were like, man, these guys are really freaky, and then he got the microphone and he sang very well. I don’t remember what it was him singing, but I remember thinking what a great voice he had. This is a random story for you.
I: That’s amazing. All I ask is, next time you bring me along.
HJ: Okay.

I: Találkoztál már Robbal?
HJ: Igen. Karaokéztam vele.
I: Micsoda?
HJ: Igen. Micsoda véletlen dolog, nem?
I: Mit énekeltetek?
HJ: Éppen Japánba utaztunk, ő éppen egy filmjét promotálta ott. Nem beszéltünk a gépen, mert csak ült ott összesüppedve, a kapucnival a fején. Aztán amikor vécére mentem, akkor azt gondoltam, hogy ennek a srácnak valami komoly baja lehet, mert ilyen volt egész úton. Amikor végül leszálltunk, akkor ismertem fel, hogy hiszen ez ő, köszöntem, ő visszaköszönt. Baz Luhrmann is a gépen volt, mert Ausztráliát reklámoztuk, és Baz imádja ezeket a karaokékat, így aztán elmentünk egy japán karaoke bárba, és meghívtuk Rob-ot is. Ő pedig eljött, és azta, micsoda hangja van!
I: Igen, elvégre énekes!
HJ: Nagyon sima hangja van, nagyon tiszta és gyönyörű. Én csak (elismerően bólogat), és laza is. Nem volt rajta a kapucni már, de csak ott ült hátradőlve. És nem tudom, hogy voltál-e már egy japán, egy igazi japán karaoke bárban, de az első ami történik az az, hogy bemész egy szobába, az ajtók csukva vannak, és csak olyan nyolcan vagytok ott, szóval az egész kicsit érdekes, aztán hirtelen kinyílnak az ajtók és behozzák a dobozokat, amikben jelmezek vannak, de csak lányoknak való ruhák, szóval ilyen nővérke egyenruhák, iskolai egyenruhák...
I: Kérlek mondd, hogy nővérnek öltöztetek és együtt énekeltetek!
HJ: Én iskolás lánynak öltöztem, Baz is felöltözött, ő volt az első, de Rob nem. Ő csak ült ott, és szerintem arra gondolt, hogy ezek itt nagyon különös emberkék, de aztán fogta a mikrofont és énekelt, nagyon is jól. Nem emlékszem mit énekelt, de arra emlékszem, hogy azt gondoltam, milyen jó hangja van. Nos, ez egy ilyen véletlenről szóló történet volt a számodra.
I: Nagyszerű volt. Csak annyit kérek, hogy legközelebb vigyél el engem is.
HJ: Oké.

Mindig is sajnálni fogom, hogy azt az Unbound Captives filmet végül nem csinálták meg együtt. HJ még csak jó maradt az eredetileg neki szánt szerepre, Rob sajnos teljesen kiöregedett belőle.
Péntek. Nagypéntek. Mit kell ilyenkor csinálni?
Ja, ma aúgy Kimmel riport lenne, de az nincs új :) -twmmy-

5 megjegyzés:

  1. hát, egy ideig bíztam benne, hogy majd átírják azt a forgatókönyvet, de nyilván ez egy beteljesületlen álom lesz... ezzel együtt meghallgatnám azt a szépséges énekhangot, amikor olyan "tiszta és gyönyörű" :P jól van, nem cikizlek Roberto, én még hiszek a Mikulásban, úgyhogy énekelhettek még Hugh-val közösen egy musicalben ;)

    nagypéntek... például nem szabad húst enni

    VálaszTörlés
  2. De hát pénteken amúgy sem szabad :)
    Jó, esetleg templomba is lehet menni. A reformátusok tartanak ilyenkor valamit? jó kis hívő vagyok, nem?

    VálaszTörlés
  3. a reformátusokat nem tudom,de szerintem kb.olyan,mint nálunk.este passiót énekelnek a hívők,lesz keresztút a ligetben(a templom mellett van).
    ma böjti nap van(húsmentes,ahogy jutka írta)és csak 3x lehet enni(csak 1x jóllakni).szépen írtad,twmmy,hogy pénteken egyébként sem eszünk húst:)))apukám ezt a haláláig betartotta.

    VálaszTörlés
  4. megnéztem a ref.templom honlapját nálunk:passió van 6-tól.még becsatlakozhatsz,twmmy:)))gondolom nálatok is lesz...

    VálaszTörlés
  5. Hát, azt hiszem, marad a vasárnapi istentisztelet, mert én estére még mindig kutyára kivagyok. ez a fránya influenza teljesen kiütött. Most kezdem összeszedni magam. Vsizont van egy hozománya is az egésznek, június elején valamikor műtik a fülemet. Bu!

    VálaszTörlés